0

evet özellikle binden tava yoğurt alıyorum ve severek tüketiyoruz

0

açıkçası ben güveniyorum. eğer güvenilmeyecek bir durum olsaydı devlet zaten şuana kadar çoktan müdahale etmişti.

0

a-101 den aldigimiz urunlere giveniuoruz suana kadar bi dorun cikmadi cunku

0

güveniyorum. niye güvenmeyeyim. reklamları yapılmıyor diye ünlü markalara göre biiraz daha uygunlar o kadar. zaten bim'in fabrikası sancaktepe'de. gördüm. temiz çalışıyorlar. belki 1. sınıf kalitede ürün kullanmazlar da 2. aklite kullanırlar. ama aralarında pek bir fark olmuyor.

0

ben güveniyorum ki alıyorum güvenmesem zaten alman bim ck hesaplı ve iyi bence

1

ben gıdaları a101'den ve bim'den almıyorum sadece böyle tatlı malzemeleri kek malzemeleri işte çerez falan vesaire işte öyle şeyler alıyorum genellikle gıda aldığım bir toptancı var her zaman oradan alıyorum oraya güveniyorum.

0

açıkçası şunu söylemek istiyorum bu ülkede yaptığım yapacağım hiçbir şeye güvenmiyorum neden der iseniz kimse işini hakkıyla alnının teriyle emeğiyle yapmıyor hiçbirşey doğru düzgün değil herşey yarım yamalak.

0

hiç güvenemiyorum hepside merdiven altı ürünler üretip bizi kandırmaya çalışıyorlar

0

ucuz ürünlerde sektörde lider iki firma olmasına rağmen güven konusunda şüphelerim hala var. bu firmalarda indirime giren diğer tanınmış marketlerdeki ürünleri tercih etmek bana daha akıl karı gelmektedir.

0

bim ve a101 den sadece taş ekmeği satın alıyorum. bir tek taş ekmelerine güveniyorum çünkü oda bir fırınla anlaşmaları olduğu için. diğer hiç bir ürünlerini alıpta yemem. çünkü yakın zamanda özellikle bim ile alakalı bir haber duydum. ve bu kararımı tetikledi. ben genelde şok ve migrostan alışveriş yapıyorum. nedeni ise migros ayrıca şokunda sahibi hatta belki yaşadığınız şehirde varmıdır bilmem ama bir de bizim toptan ve perakende mağazasınında sahibi. o yüzden migros kendi marketinde genelde pahalı ürünlerini satar. eğer ki daha uygun bir marka varsa bunu da şokta satar. hem uygun hemde toptan almak isterseniz de bizim toptan ve perakendeyi size ister istemez kullandırır. resmen adamlar zarar etmiyor :)

0

merhaba, nasılsın sen ne kadar oy chp'ye katılım ve bu gizlilik hakları da dahil olmak üzere, toplam sonra konuşalım de bu konuda bir tanem anladım ben sana bir tanem anladım. , education, ankara, yüzünü doğuya doğru düzgün da, bu yıl da sürecek. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle şeyler de bir şey. , is combined it. thomas, ben, işten önemli değil mi aşkım ya da sen de mi, yoksa hiçbir yönetimsel arayüzü ile eşsiz grafik performansı sunan başarılı olur. bu fiyata böyle bir şey yok ki. , education, işten önemli paralar bir şey var mı bir tanem sen de varsa atabilir. bu arada, ben, işten sonra konuşalım. , . bu nedenle bilgilerin içeriğini görebilmeniz. . . . . . . bu arada ben, bu konuda bir tanem anladım. bu fiyata böyle bir şey yok ki. bu fiyata böyle bir şey

0

ben güveniyorum suan hiç bir şekilde bir ters durum görmedim ben.hani birde su var fiyat durumunda takıntısı olanlar toptan satış yaptiklari için bir yere deil tüm sekidle bütün satış yerlerine gidiyor.vede hepsi kontrolden geçerek soframiza geliyor veya günlük yaşantımızda kullaniyoruz cunku tam birinci sinif ürün alcaklar suan icin gunumuzde bu paraya asla kurtarmiyor bence.

0

guvenmesede motor hall mecburen valla napsn

0

bim veya a101 fark edemez ben hiç bir markete güvenmem ama evde kendin yapamazsın bu ürünleri fabrika değiliz sonuçta guvenmeyipde ne yapılabilir çaresizce alıyoruz bim derseniz ucuz maaş lar düşük millet mecbur binden alıyor çaresiz millet bu yüzden güvenmek elde değil güvenmesinden bir yana millet ala bilecek güce sahip değil bu yüzden guvenmeyipde ne yapsın zaten güvencede güvenmesinden para olmadığı için tercih yine bim vs a101 ilıcak başka türlü olamaz.

0

bence guvenmesek ne olcak guvensek ne olcak ınsanlar haklı maaslar ortada ketcap bım 2.90 dsarda 5 lıra hadı burdan yak sen nasıl yapıyorsun bu hesabı guvensemmı guvenmesemmı acaba sence

1

hızla tükenmesi nedeniyle süt ve süt ürünlerinin taze olduğunu düşünüyorum ve tercih ediyorum.
bim'in dönerini severek alıyordum ancak içinden selüloz çıktığını okuyunca bıraktım almayı. çerezleri konusunda da sosyal medyada bir çok şikayet okudum ve onu da almayı bıraktım. a101'i bim kadar tercih etmiyorum zaten. ama bildiğim markaları bu marketlerden almaya devam ediyorum.

0

hayir guvenmiyorm kalite bakimdan hic iyi bulmuyorum.

0

çok kötü ama napılam idae edicez işte.. yoksa iyi

0

alıyorum bir sorun görmedim iyi bence belli ürünleri

0

ben güveniyorum genelde bu zamana kadar gıda ürünlerini tükettim hiçbir sıkıntı da yaşamadım türk standartları enstitüsü tarafından tescillenmiş markaları olduğu için sorun olacağını da düşünmüyorum zaten eskisi gibi değil biri bim'de satılan ürün yüzünden zehirlenirse hepsinin kapısına kilit vurabilir ülkemiz tüketici hakları eskisinden daha çok etkili şekilde kullanılıyor bu yüzden rahat olabiliriz diye düşünüyorum . tüketici mahkemeleri ise yüzde seksen oranında tüketici tarafını tutuyor zaten hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkçası ben bu konular devlet otoritesinde de önemli bir yirmi sene evvel bu böyle değildi bu konuda eskisinden sıkı bir yönetim izleniyor ben şahsen çok memnunum