0

açıkçası ben hiç alıp denemedim o yüzden yorumsuz kalacam hem kiyma sevmem ben

0

geçenlerde bi video izledikten sonra pek tavsiye etmiyorum tüketiyorum artık

0

bir keresinde denemiştim ama sonra kasaptan aldığım kıymayı denedim tabiki de kasap

0

et ve et ürünlerini bim ve a101 gibi marketler zincirinden almayı tercih etmiyorum.bim firmasının süt ürünlerini daha çok beğeniyorum. et ürünlerinde daha çok yerel firmaları tercih ediyorum veyahutta kasap reyonu olan mağazalardan alıyorum.

0

genellikle son kullanma tarihi bitimine yakın ürünler geldiği için pek tasvip etmiyorum.

0

ewet tabiki suana dek aldığım her et urununden gayet memnun kaldım .hangisi olursa olsun gayette iyi bence.tavuk olsun et olsun kıyma olsun köfte olsun yumurta olsun hepsi de iyi vede hijjenik gonul rahatligi ile çocuklarımıza yediriyoruz.

0

bim ve a 101 ürünlerinin çoğundan memnun değilim.et veya kıymayı kasaptan almayı tercih ederim

0

hayır memnun değilim kıyma ve kuşbaşıyı kasaptan tercih ederim

0

hiçbir şekilde asla bim'den ve 101'den kıyma almam. bizim kuşadası'nda tanıdığımız bir kasap var eşimin arkadaşı oluyor biz oradan alıyoruz genellikle zaten bim'de bir ara at eti satıldı çıktı haberlere, falan gazetelere onun için almayı tercih etmem güvenmem yani öyle marketlerdeki kıymaları en azında tanıdığım insandan alırım çünkü onlar hayvan beslediği için gerçek et olduğunu biliyorum ,yani kendileri de yiyor da ondan aslında kimse de tercih etmiyen biriyim ya da şok'a ,101 bu gibi yerlerden kıyma almamalarını söylemek istiyorum gidip ya kendileri kessinler ya da kasaptan alsınlar tabii güvendiği bir kasaptan diğer türlü almasınlar.

1

bu marketlerden alışveriş yapmıyorum. yapsam bile et türü şeyleri asla almazdım.
bir ara bim ve a 101 için etlerinde şarbon vakalarına rastlandı diye haberler de çıkmıştı okumuştum.