0

getirilsin çünkü zorlanıyoruz bazen düzgün yazdığımızı düşünsek bile yanlış olduğunu görüyoruz zaman kaybı olduğunu düşünüyorum iyi olurdu gerçekten..

1

insan bazen yanlış yazabiliyor. bence bu mantıklı fikir getirilmeli. çünkü klavyede illa yanlış yazıp gönderiyoruz. sonra hata oluyor düzeltme olmalı.

2

bence getirilmeli çünkü çoğu zaman yanlış yazıyoruz ve bunu fark ettiğimizde cevabımızı gönderdiğimiz için çok geç oluyor.

0

bence de gerçekten çok iyi olur çünkü çoğu zaman düzeltme yapmama rağmen bir veya iki yanlışım oluyor ve ben çoktan o cevabı paylaşmış oluyorum geriye dönük keşke düzeltebilseydim diye düşünüyorum ama paylaştıktan sonra artık geri dönüşü pek olmuyor hatta çoğu sorulara cevap verdikten sonra yanlışlarımı düzeltmek adına bir daha cevap veriyorum.

0

getirsin iyi bir gelisim daha pratik olur

0

aynen cok iyi olur ya cogu klavyede var ama burayda gelse cok guzel olur istiyoruz. en azından bizim icin daha kolay olur ya biraz bizi de düşünün lutfen

0

iyi olurda o kimse bence söylenmesi lazım. diye düşünüyorum.

1

kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bende iki noktayı sık koyarım.. eğer cümlem devam edecekse.. bakın şimdide koydum. bence bir şeyi söyleyeceksek isim verelim ki, o kişide kendini bilsin düzeltsin.. onun listeden silinmesi sizi sevindirmemeli her kimse..

-1

evet dediğin gibi alperen70, adam düz yazı yazmış geçiyor. ama sorumani bunu dikkate alacaktır.

0

bazı kişilere getirmeli, adam cümle bitmemiş nokta koyuyor, iki nokta koyuyor. tamam fazla imla ve noktalama işaretlerini koyamıyoruz, tam bilgimiz yok ama cümle bitmeden de nokta koyulmaz be kardeşim.

0

ilk ben cevap vermek isterim. kesinlikle getirmelidir. çok hata yapıyoruz. yanlış kelimeleri yazdığımızda farketmiyoruz. bence olmalı.

0

gercekten çok iyi olur. bu benim için çok iyi bir seçim olur.