6

sorumani soru sorma limiti getirsin mi?

bu konuda konuşulan tüm cevapları takip etmekteyiz.

kural olarak şöyle bir model gelsin mi?

Örneğin;

soru / cevap oranı > 2 ise;

yazar bu oranın altına düşene kadar yeni soru soramasın.

sorular çok önemli fakat onlara verilecek cevap ve çözümlerin de en az sorular kadar önemli olduğuna inanıyoruz.

103 cevap
0

bence soru sorma limiti getirilmeli çünkü insanlar hep soru soruyor ve onların yüzünden sürekli beyin bedava modu aktif oluyor ve diğer insanlarda soruları cevaplamak zorunda kalıyorlar ve bu soruları cevaplarken sıkılıyorlar bence herkes adaletli bir şekilde eşit miktarda soru sorabilme hakkına sahip olsun diğerleri de sürekli soru soracağına cevap versin böyle daha iyi olacağını düşünüyorum tabii sorumaninin kararı ne olur bilmiyorum.

0

getirilmemesi her zaman için daha uygun olur. bu siteye her ne kadar bilgilenmek için veya eğlenmek, sosyalleşmek amacıyla katılanlar olsa da, dürüst olmak gerekirse ben de dahil kazanç sağlamak, 3-5 kuruş ekmek parasını çıkarmak için siteye üye olanlar da vardır. soru limiti gelirse, bu kazanç sağlamak konusunda büyük bir sıkıntı oluşturur. çünkü cevaplayabileceğiniz daha az soru bulunur. aynı zamanda sitenin keyfi, tadı-tuzu da kaybolurdu.

0

hayir bence getirilmesin bence boyle cok guzel

0

seviyeye gore soru kisitlamasinin gelmesi taraftariim. ek soru hakki kazanabilmek icin ise belirli bir cevap sayisi verdikten sonra 1 soru hakki aninda tanimlanmali adimiza. boylece hem soru sorarak para kazanabiliriz hem de soeulan sorulsr crvapsiz kalmamasi ugruna birsey yapilabilir. ve beyin bedava modundan da daha iyi olacagi kanaatindeyim

0

neden böylesi bir kısıtlama gelmesini isteyelim ki ? hayır gelmesın elbette bu bizim para kazanmamıza olanak salayan bir durumdur.insanlar burada soru sorarak ve cevap vererek ek gelir elde etmeye calısıyor.ne kadar cok soru o kadar cok para olarak dusundugumuzde boylesi bir kısıtlamanın gelmesi insanlari siteden sogutan bir etken olur.ben böyle bir kısıtlamanın gelmesini asla ve asla istememekle birlikte sorulan sorulardan elde edien kazancların daha ust bır rakama cıkarılmasından yana oldugumu dile getirmek isterm.sonucta insanların burada olma sebeblerınden bir hata hepsi diyelim biz buna para kazanmaktır.aramızda ögrencı kardeslerimiz ev hanımlari ve bır takım sebeblerden dolayı calısamayan ınsanlar oldugundan bu site onlar acısından pekte önemli olmasadamkucukte olsa bır gelir kaynagıdır.lütfen bu tarzda sorulari sormayın.cunku bu tarzda sorular site sahıbını boylesı bır kısıtlamaya tesvık edebılır arkadaslar.

0

bu sınıra takılan olduğunu sanmıyorum. getirilebilir kısıtlayıcı bir kural değil nasılsa

0

bence getirmesin çünkü beni bedava modu zaten yeterince sık devreye giriyor.

0

hayır.bence gelmesin gelirse ek kazanç sağlayamayız. bu site gayet iyi kolay gelsin

0

hayır bence soru ve cavap limiti gelmemelidir tadı kaçar

0

bence getirmemeli. sınırlanmak hoş birşey degil :)

0

bence sorumani böyle bir limit getirmesin çünkü soru sormak cevaplamaktan daha kolay

0

belki seviyeye göre gelebilir soru limiti sayın sorumani. bazen öyle bir oluyor ki, sırf soru soruyorum diye bütün tarifleri soruyor kişi. bende bu sefer geri çıkıyorum siteden. ya böyle ard arda bıktırıcı düzeye gelecek sorular sorulmasını engelleyin, ya da seviyelere göre soru limiti getirin ki kişiler "limitim var" diyerek biraz daha uygun sorular sormaya başlar. benim düşüncem bu yonde.

0

bence getirmesin. yani cevapların hepsini okumadım ama şöyle düşünüyorum: sorular denetlensin. şöyle yani birbirine benzeyen yada ciddi anlamda saçmalıktan ibaret olan sorular direkt olarak kaldırılsın. ne gerek var ki? ama temelli soru sorma limiti de gelirse bu sefer gerçekten güzel soru soranlara haksızlık olur. bir de bu uygulamanın zaman içinde daha da çok kullanıcıya ulaşacağını düşünürsek bu tarz denetlemeler gayet iyi olur diye düşünüyorum ben. yani limittense denetleme gelsin.

0

boşverin getirmeyin. zaten sorular çok aklımıza gelmiyor. sıksık beyin bedava modu aktif oluyor. bu yüzden gerek yok bence. ilerde belki gerek olur o zaman getirilebilir.

0

bence getirilmemesi daha iyi olur zaten beyin bedava modu sayesinde sadece soru sornayı engelleyen güzel bir sistem mevcut

0

ben sevdim burayı ne yapılıyorsa uyarim :)

0

sınır getirilmemesi daha doğru olur bence

0

soru limitine ne hacet beyin bedava modu ile zaten bir sınır koyuyorsunuz. gerek yok oyüzden . aynı sorular karşıma çıkıp duruyor. ayni sorulara cevap vermemle için cebelleşiyorum sorular ile.

1

cevap verilecek soru bulamıyoruz deyince arkadaşlar kızıyor ama zaten herkes yeteri kadar cevaplara yüklenmiş durumda. bir de soru sormaya kısıtlama gelirse herkes bilgisi ve fikri olmayan konulara da yazmaya başlayacak ve saçmalamanın önüne geçilemeyecek. hiç gerek yok buna diye düşünüyorum. sitesinin adı sorumani zaten.

0

hayııır kesinlikle buna katılmıyorum soru sormak araştırmak toplum nabzını ölçmek demektir. lütfen beyin bedava modunu kaldırır mısınız