1

dağınığım dersem kendime haksızlık etmiş olurum çünkü dağınık değilim çok dağınığım jdksdjkdld genelde odam karışık olur hatta çantam bile karışık olur her insanın fıtratı farklı bazıları düzensiz olamaz bazıları düzenli olamaz işte ben de düzenli olamayanlardanım

1

düzenliyim dağınıklığı hiç sevmiyorum istesem de dağınık olamıyorum yapımda yok özellikle kıyafetlerime karşı çok hassasim ve başkaları dağıttığı zaman sinirleniyorum kimse dokunsun istemiyorum kiyafetlerime.

2

dağınıklığı sevmem düzenli olmayı severim

2

genel olarak duzenliyim aradigimi cabuk bulurum

2

düzenli olmayi severim odamim baskasi tarafindan dagitilmasindan hoslanmam ama üşengecligimden bazen dağinik birakabiliyorumm

2

genel anlamda titiz ve düzenli bir insanımdır.

1

yerine göre düzenli yerine göre dağınık yani keyfim ve ben açıkcası

2

temiz ama dağınık birisiyim malesef bu durumu aşmaya çalışıyorum ama nasıl olur ne zaman olur hiç bir fikrim yok

2

evet düzenli bir insanım, aradığım herşeyi kolay bulurum.

2

düzen konusunda takıntılarım yoktur ama düzeni severim. her şeyin yerli yerinde, muntazam olması hoşuma gider ama bir sebeple dağınıklık olduysa bu da beni aşırı rahatsız etmez.

2

dağınıklığı hiç sevmem . düzenli olmayı tercih ederim .

2

genel olarak düzenli biriyim öyle olmak lazım

2

genel olarak dağınık biriyim diyemem aslında ama bazen üşengeçlik yapıyorum ve yaptım mı da hepsini bir anda bitirme yoluna giriyorum daha kolay geliyor bana.

2

genel olarak düzenli bir yapıya sahibim asla dağınıklığa gelemiyorum hatta eğer uyumadan önce ev temiz ve düzenli değilse asla uyuyamam perdeleri, koltukları her şeyi düzenli bir şekilde izlerim öyle uyurum bence benimki artık bir nevi hastalık eğer hepsi üstüste güzel bir şekilde dizilecek.renkler bile farklı olacak ,kumaşlar güzel bir şekilde dizilecek.düzen konusun da gerçekten çok hassasım hemen hemen her şeyde böyle evin bütün düzeni beni ilgilendirir.

1

bir anlığına düzenli olmaya heveslenip sonra tekrar dağınıklığına devam eden biri olmuşumdur hep.

1

ben bazen dağınık biriyimdir , bazende çok duzenliyimdir. evimde düzenli biriyim ama iş yerlerinde. düzene uyumuyorum hep dağınık çalışırım patronum bile bu ne kızım milletin yaptığı işe bak seninki yamuk siralamissin der ,bende hep ona ben hızlı yapma için öyle yamuk atıyorum derim . ama evimde dediğim gibi çok duzenliyimdir.

1

ruh halime göre bazen dağınığım hiç bir iş yapasım gelmiyor bazende çok düzenli oluyorum her yeri topluyorum

1

benim başak burcu olmamdan da belli olduğu üzere en düzenli burçtur.
düzen en sevdiğim bir şeydir.odam ,ev ,mutfak,banyo düzeni dahi bana göre önemlidir her yeri düzenli görmek isterim.tertip düzen en sevdiğim şeydir.

2

genel olarak titiz ve düzenliyimdir. dağınıklığa tahammülüm yoktur. aslan yattığı yerden belli olur. ayrıca titizlik konusunda da biraz ilgiliyimdir açıkçası.

1

çok düzenliyimdir. neyi ararsam orada bulmak isterim. düzeni, düzenli olmayı çok severim.