0

evet çok kitap okuduğum için paragraflarda da sıkıntı cekmiyorum

0

paragraf sorularında genelde iyiyimdir. bunda kitap ve gazete okumanın çokça faydasını gördüm.

0

bir eşit ağırlık öğrencisi olmama rağmen hep nefret etmişimdir paragraf sorularından.çözmek istediğimde genellikle başarılı sonuçlar alsam da bazı soruların sırf uzun olması yüzünden okumaya üşenip o sorudan puan kazanmaktan vazgeçtiğim olmuştur.

0

bir sayısalcı olarak paragraf sorularını çözmekte fazlasıyla zorlanmaktayım.

1

sınavlarda çıkan parağraf soruları bir çok öğrencinin gözünü korkutur. oysa paragraf soruları dünyanın en basit sorularıdır. çünkü soruların cevapları parçanın içinde zaten vardır. sadece bunları bulup doğru şıkkı işaretlemek olacaktır. paragraf sorular sadece zaman alan sorulardır. bundan dolayı iyi okumalı ve cevabı doğru yapmalısınız. aksi takdirde hem soru yanacak hem de boş yere zamanınız gidecektir. benim paragraf sorularla aram iyidir. genellikle ful yaparım. hiç bir zaman paragraf sorularını yapmamak gibi bir hataya düşmem. ama çevremde duyuyorum. paragraf sorularının çok sıkıcı ve uzun olduğu konusunda serzenişler olmaktadır. ama başta da dediğim gibi dünyanın en basit soruları paragraf sorularıdır. ayrıca sayısalcılar paragraf sorularını boş geçmezler.

0

paragraf okumaya çok sıkılirdim odaklanamazdim ama kitap fazla okuyunca algı açıldı paragraf çözmeye başladım iyiyim şimdi iki üç tane kaçırıyor um.

0

konudan konuya geçen paragraf sorularında baxen hata yapmış olsamda genellikle ful çıkardığım oluyor. paragraf sorularında genellikle önce soruyu okurum sonra paragrafı okurum. çünkü ilk paragrafı okuyunca bazen soruyu okuduğum zaman paragrafın ne anlattığını unutuyorum.