0

insan lar en çok neye özen gösterir?

İnsanların özen gösterdikleri şeyler

9 cevap
0

insanlar genellikle dış görünüşlerine, dışarıdan nasıl göründüklerine dikkat ederler. ki olması gereken de budur. bir kişi öncelikle kendini sevmelidir ve mutlaka kendine özen göstermelidir daha sonra başka şeylere özen gösterir. ben kendime, bebeğime ve aileme özen gösteriyorum.

0

inslar encok fösywrişe paraya giyime kuşam arabaya eve özen gösteriyor aile iş ve benzeri şeyler rtük bitmiş bo s kafalarla kendimiz kandırmayalım ama özenti bitmez herşeye özeniriz

0

dış görünüş herkesin önceliği herhalde. ama herkesin içi çöplük, buna hepimiz dahiliz maalesef.

0

kimseyi kırmamaya özen gösteririm

0

rn onemli sey aile.once aileme ozen gosteririm. dış görünüşe,temiz olmaya insanlarla iletisime ozen gosteririm ben.

0

insanlar önce kendine ozen gostermeli. sonra sevdiklerine de ozen gosterir. once kendini sevmelisin ki sonra baskalarini sevesin.

0

insanlar titizliğe çok önem veriyor çünkü temizlik imandan gelir çocuklara çok önem veriyor aileler çocuğuna bir şey olaçak diye korkudan okullar önünde sıralar kuyryklar oluşuyor eve çok önem verirler müsafir gelide temiz bulamassa evi diye kendilerini yer bitirirler

0

insanların özen gösterdiği şeyler değişiklik gösterebilir çoğu insan temizliğe ve çocuğunun eğitimine özen göstermek ister. kendimden örnek verecek olursam benim için temizlik ve evladım ön plandadır daha sonrasında kalp kırmamaya insanları anlamaya onlarla iyi iletişim kurmaya özen gösteririm.

0

evim ailem ve hayatıma özen gösteririm