0

evet bence kesinlikle insan insana benzerlik gösterir benzerlik gösterir. zaten benzerlik göstermeseydi insanların hiçbir ortak noktası olmazdı. insanlar bazen sırf yakınlık kurma nedenini ortak noktaları olmalarına bağlıyor. mesela insanlar oturup dertleşiyorlar ve eğer birbirlerine benzemeseler dertleşirken birbirlerinin anlamazlar ve genelde aynı sorunu yaşamazlar.

0

evet insan insana benzer derler. hatta insanlar çift yaratılmış bile derler.benzeyebilir yani.ama ben şimdiye kadar kendime benzeyen hiç kimseyi görmedim ama etrafımdakileri benzettiğim çok insanlar gordum. ben cok benzemek istemem kardeşlerime bile çok fazla benzemiyorum. ama gerçekten insanların çift yaratıldığına inanıyorum birbirine o kadar benzeyen insanlar var ki aralarında hiçbir akrabalık bağı bile olmayan insanlar yüz hatlarıyla birbirlerine %100 benziyorlar neredeyse..

1

kesinlikle gösterir. bazen çok alakasız kişiler tek yumurta ikizi kadar benzerler birbirlerine. hiç birbirini görmeyen kardeşlerin huyları benzer mesela. bazen genetik faktörler, bazen çevresel faktörler etkiler bu benzerlik durumlarını. sadece dış görünüş değil, kişilik özellikleriyle de benzerler. insanoğlu çift yaratılmıştır diye bir deyim bile söylenir bu konuyla alakalı.

günümüzde ise estetik cerrahiyle birilerine benzemek çok daha kolay. tabi bu uğurda bıçak altına yatmayı uygun buluyorsanız.

0

insan insana hiçbir zaman benzemez çift yaratılmış derler insanlar ama nasıl çift yaratılmış söyleyeyim. hani nasıl biz kadınız ve erkek var. evleniyoruz o bizim eşimiz oluyor işte buna çift yaratılmış deniyor. herkesin eşi vardır ondan dolayı yani insanlar sanmasın ki; biz bizden aynısını tekrar rabbim yaratmış öyle bir şey yok. ben bu konu için çok araştırdım gerçekten de benzerlik olarak dememiş eş anlam olarak söylemiş. rabbim herkese bir eş vermiş. zaten esler belirli bir yaştan sonra yaşlandıktan sonra da birbirlerine benziyorlar bunu fark edebilirsiniz. yani normalde insan insana benzemez. ben bir şans sana şöyle söyleyeyim. ben kimseyi huy olarak bile benzemem ben kimse gibi olmam ben her zaman kendime olmuşumdur, insanlardan farklı olmak istemişimdirm zaten ben kendim inatçı ,dik kafalı olduğum için ne yapmak istiyorsan her zaman onu yaparım.

0

tabiki insan insana benzer tip olarakta davranış olarakta benzerlik gösterebilir. insanlar çift yaratılmıştır boşuna denmemis. davranış olarak benzer bulmak daha kolaydır tabi . ama görsel olarak benzeyen insanda çok var .