0

çok acil edilse bulamiyorsan mecbur alıyorsun kredi ama değilse keyfi cekmek bos krediyei gercek den büyük şirketler çekiyor onlar içinde tabiki bu sorun olmuyor bence diye dusunuyorum ben

0

çok ihtiyacın varsa mecbur kredi aliyosun ama iki katını oduyosun

0

duruma göre aklını kullanırsaan karlı çıkarsın

0

mantıksız bir soru olmuş.bankaya gidip kredi çeken kişi yanina mantığını değil ihtiyaç listesini alarak gider.bu dönemde kredi kullanmayan var mı ya...

0

mantıklı bence kredi çekmeden hiç bir şey alınmıyor tabi bu cevap dar gelirliye göre aylik 1600 le ev alma ihtimali 0 ama kredi çekip alınabilir bir miktarda kendi parası olmalı tabi hepsi biraz ağır olur.

0

ben hiç bir şekilde mantıklı bulmuyorum.
faiz oranları haddinden fazla yüksek.
insanlar mecbur kalınca ister istemez çekiyorlar.

0

bu zamanda almak hiç mantıklı değil iki katı faiz koyuyorlar.

0

iyi bir şey gibi görünmese zords kalınca kullanmak zorunda kalabiliyor. özellikle ev ya da araba alırken mecburen banka kredisine başvuruluyor.

0

bikere faiz normal olarak haram. ve bunu sırf ev alacaksın araba alacaksın diye kullanmak hoş değil. benim tercihim alman doğru değil varsa en samimi yakın bir dostun ondan borç iste daha hayırlı olur.

0

hiç mantıklı değil kardeşim, neredeyse %100 kâr koyuyorlar ve gercekten resmi tefeci diyebilecegimiz kisiler bunlar.

0

hiç kullanmamak lazım.hele ki bu faiz oranlarıyla asla.ama bazen insanlar mecbur kalıyor.

0

hiç mantıklı deyil 1 yüz geri ödüyosun güzel kazıklıyolar

0

öyle bir hataya düşmeyin insanın hayatını karartıyorlar. yol az faiz, yok şu kadar vade bitmek bilmez bir yola sürükleniyorsunuz.

0

bence mantıksız geliyor sanki havadan gelmiş gibi hissediyorsunuz paranın ama öyle değil gerçekten sadece boşuna faiz ödüyorsunuz herkes cebine göre harcamalı ama hiçte öyle olmadığını görüyoruz aslın da dikkat etmeliyiz açılmadan harcamalıyız cebimiz deki parayı diye düşünüyorum.

0

zaman kazandırıp bu şekilde avantaj sağlayan bir durum

0

çok mantıksız ama insan bazen kullanmak zorunda kalıyor 1 i 2 olarak ödemeyi göze alarak