0

dış görünüşümü anlatmayacağım ama karakterimi anlatacak olursam çok duygusal bir yapıya sahibim kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendiğim zamanda gözüm döner ve kendimi sakinleştirmek için muhakkak bir şey kırman lazım eğer kırmazsam çevrendeki insanlara zarar veririm çevremde kimse yoksa kendime zarar veririm bu huyumu gerçekten sevmiyorum onun dışında yardımsever bir insanım insanlara yardım etmeyi severim onların mutlu olduğunu görünce kendim onlardan daha çok mutlu oluyorum sevgi ve saygıya değer veririm benim için hayatımda olmazsa olmaz dediğim şeydir sevgi .bunların dışında çok sakin bir yapıya sahibim çoğu zaman sakin kalabiliyorum damarıma basmadıkları sürece tabi.yemek yemeği sevmiyorum hiç aram yok diyebilirim abur cubur yemeyi daha çok severim özellikle jelibon.resmen hastasıyım.alişveriş yapmayı yeni şeyler almayı severim (kozmetik vs ) resim yapmaya aşığım ,şarkı söylerim,kitap okumaya bayılırım,pasta türü şeylerle uğraşmak bana çok iyi gelir. kısaca buyum ben . :)))))))

0

1.80 boy 82 kilo esmer tenrengi yakışıkli sayilirim biraz capkinim serserilik diz boyu

0

ruh halime göre. bazı zamanlar iki üç kelimeyle anlatılabilecek biriyim bazen de sayfalarca şey yazsam kendimi tam olarak anlatabilmiş gibi hissetmiyorum.

0

anlatamıyorum kendimi insanlara. o yüzden kendimi anlatmakla uğraşmıyorum. bilen biliyor zaten. beni ben bileyim, rabb'im bilsin yeter.

0

etrafına neşe saçan mutlu enerjik resim yapmayı kitap okumayı seven şimdi ise fırsat buldukça fantastik bir roman yazmaya devam eden sıradan biriyim

0

hayir kendimo kolaylıkla anlatamam. beni anlamak o kadar basit bir iş değildir. daha çoğu zaman kendim bile anlayamazken kime ne şekilde anlatabilirim ki? yükselenim ikizler diyerek konuyu noktalıyorum.

0

evet anlatıyım hatta 19 yaşındayım hobilerim para kazanmak yaptığım iş network marketing. yazarlık ve makale işleride yaptım.