0

duşakabin de oluşan leke ve kireç küflenmeler için etkili olan yağ çözler kullanılmalıdır, duşakabin başlığı girinti ve çıkıntılar bulunan duşakabinler de dezekfente edilmiş fırça ile işlem uygulanmalıdır, yüzeyde hiç bir leke kalmaması için beyaz sirke ve karbonat karışımı hazırlanıp yüzeye döküldükten sonra bekletilip belli bir süre saf su ile fırçalanarak temizlenmelidir, duşakabinde cam var ise cam temizliği için ilk önce camın kuru olmasına dikkat ederek yağmur kaydırıcı spreyler ile temizlenebilir bu spreyi büyük marketlerden temin edebilirsiniz ve yine aynı kurulandığınızdan emin olduktan sonra beyaz sirke ve karbanot karışımı ile yine silinmelidir

0

küçük bir kapta bir fincan kabartma tozu ya da karbonat koyup bunu jel haline getirecek kadar sirke konur. bir süngerle duşakabinin temizlenecek yerlerine sürülür. onbeş akika kadar beklenip güzelce yıkanarak kurulanır duşakabin. etkili ve doğal bir temizleme yöntemidir.

0

dusakabin temizligi suyun aktigi yeri temizleyerek yapilir . zaten su akip gidiyor . camlarida persil veya cam sil ile temizlenebilir .