0

kulak temızlıgı bı uzman tarafından yapılırsa daha saglıklı olur

0

her banyodan çıktığımızda kulak temizliği yapmak yeterli olucaktır.kulak temizliği yaplırken pamuğu çok bastırmamalı ve çok ileriye itmemeye özen gösterilmelidir,aksi takdirde kulak zarına zarar verebilirsiniz.

0

kulaktaki kirleri temizlemek için en azından kulak temizleyicileri kullanabiliriz ve özellikle de banyodan banyo sırasında iyi bir şekilde kulağımızın arka tarafının kenarlarını iyice temizlemeliyiz su girmesi gerekir yani. hiçbir şekilde başka şeylerle kulağımızı temizlememeliyiz çünkü eğer ki başı kulak başka şeylerle temizlersek kulağımıza zarar verebiliriz içindeki sıvıyı patlatabiliriz hatta o yüzden çok dikkatli olmalıyız kulak temizleyicilerle temizlemeliyiz.

0

kulak çöpü kullanılıyor genellikle ama dikkatli kullanmak ve sonuna kadar içeri girmemek gerekiyor
kulak zarına zarar verebiliriz

1

kulak çöpü öncesinde de pek kullanmazdım, uzmanların pisliği ileri ittiğini ve kulak zarına zarar verebileceğini söylediklerinden beri kenarlarda oluşan pislik varsa onları almak için kullanıyorum. üşüttüğüm bir dönem kulak ağrısı yaşadım ve bir akıntı durumu oldu. daha sonrasında eczaneden kulak mumu aldım internet araştırmalarımla. evdekilerin yardımıyla uyguladım ve çok memnun kaldım.

ama yine de kulaklarımı temizletmeyi çok istiyorum. yıkatmanın zarar verebileceğini duydum o yüzden fırsat bulduğum bir ara temizletmek de istiyorum, çünkü bu deneyimi yaşayanlar ses işitmede çok etki ettiğini söylüyorlar. bu konuda benim gibi rahatsızlık yaşıyorsanız, hastanelerin kulak burun boğaz kısmına bir görünmenizi tavsiye ederim.

0

kulak yıkama işlemi vardır bazenleri kulak çöpü kullananlar var bu tehlike bu kulak zarına zarar verir

1

en büyük yanlış insanların özellikle banyodan çıktıktan sonra piyasada satılan kulak temizleme pamuklarıyla kulaklarını temizlemeleri, bunu uzmanlar diyor. aksine kirin daha ileri itildiğinden bahsediyorlar. kulakları fazla kir yapan ya da işitme cihazı kullanan kimselerin senede ya da 6 ayda bir ihtiyaçlarına göre kulak burun boğaz hastalıkları uzmanına gidip kulaklarının bakımını yaptırmaları en doğrusudur. buşon, kulak kiri olarak bilinen vücudun ürettiği bir kir, sıvı imiş.
aslında kulak kendi kendini temizlermiş. artık doktorlar yıkama işlemi de yapmıyorlar sakıncalarından ötürü. yeni çıkan vakum ile çekme yöntemi ile kulak kirlerini temizliyorlar.