0

argan yağı sacı besler uzatmaz. argan yağının bircok şeye faydası vardır nemlendirici olarakta kullanılabilir vucüt icin.

0

şaç bakımı için kullanılır saçlari uzatmaz.

0

argan yağı saç bakımı için kullanılır ve saçları dipten uca doğru güçlendirir ve parlak bir görünüm sağlar. kokusu oldukça hoştur. argan yağını saç köklerine masaj yaparak uygulayın. kremleri saç uçlarına sürün. kremi deriye uygulamayın ciltte yara yapar.

0

argan yağı en muhteşem ve yararlı yağların başındadır

0

saçların bakımı tırnak bakımı yüz bakımı gibi her alanda faydası vardır

0

argan yağı birçok şeye iyi gelmekle beraber en çok saça iyi gelmesiyle bilinir. ancak doğal argan yağı kullanmak gerekiyor daha çok güvendiğin bildiğin yerden alınması gerekli.aksi halde pek işe yaramaz.saçlar çok işlem görmüşse boya,saçın yanması,düzleştirici...gibi argan yağı saçı onarmada en iyi yöntem düzenli kullanımda saça yoğun bakım yapıyor.saçlar bakımlı parlak ve sağlıklı uzuyorlar.tabi saç çok kötü durumdaysa öncelikle kestirmeli.saçı yumuşatma özelliği de vardır.

0

saçı uzatma özelliği vardır, akne ve sivilce gidericidir, dudak güzelliği , tırnaklar ve ayak bakımı ,yaşlanmayı geciktirir,sivı altın olarak bilinir ,argan ağacından elde edilir ,nemlendirici kremdir .

0

almanya , amerika birlesik devletleri ,avusturya, brezilya ,cezair,çin,endonezya, finlandiya,güney afrika ,ingiltere, kanada macersitan, malezya, meksika ,mısır ispanya, taylant ,vietnam

0

argan yağının faydalarını yazacak olursam
anti-aging özelliğine sahip olan argan yağı, cildi nemlendirir ve cildin esnekliğini arttırır. özellikle kuru ciltler için kullanılan bakım ürünlerinin içeriğinde bulunan argan yağı, cildin kuruyup kırışmasını engelleyerek daha genç bir görünüm kazandırır.

argan yağının yüzde kullanılmasının yanı sıra boyun bölgesinde de kullanılmaktadır. özellikle boyun bölgesindeki sarkmaları ve kırışıkları önlemektedir. aynı zamanda hücre yenileyici özelliği ile ciltteki hücreleri yeniler ve göz altı torbalarının oluşmasını engeller.

güçlü bir antioksidan kaynağı olan argan yağı, cildi nemlendirmenin yanı sıra mikrop ve bakterilerden arındırarak temizler. böylece cildin daha genç, sağlıklı, parlak ve bakımlı bir görünüm kazanmasını sağlar. içeriğindeki yüksek e vitamini ile yaşlanmaya karşı etkili bir rol oynamaktadır. herkese iyi günler dilerim .

0

argan yagi cilt ve sac icin mucizevi bir urundur. saclarim icin kullandigim donemde cook guzel bir parlaklik saglamisti uzamasini ise belli bir miktarda arttirir ama uzamada diger faktorlerde onemlidir.

0

argan yağını daha önce kullanmıştım duşa girmeden 2 saat önce saç diplerime sürüp bekletiyordum saç uzatma özelliği var mı bilmiyorum ama saçı güçlendiriyor e güçlü saç da iyi ve çabuk uzar diye düşünüyorum.. çam terebentini saç uzatıyor ama onu da denemiştim şampuana karıştırılarak uygulanıyor

0

argan yağı saçı uzatır mı bilmiyorum ama saçı beslediğine eminim saça parlaklık veriyor kırılan saçlarım kısa sürede toparlanmıştı

0

nemlendirerek güzelleştirir. argan yağı, cilt üzerinde nemlendirici bir özelliğe sahiptir. 1-2 damla argan yağı cildinize ve boyun bölgenize uyguladığınız taktirde cildiniz nemlenecektir. bu nemlenme sürecinin cildinizi güzelleştireceğini de ihmal etmeyin! zira, zengin vitamin içeriğiyle cildiniz için muhteşem bir bakım kaynağıdır.
yaşlanma karşıtıdır. cildinizi nemlendirmekle kalmayan argan yağı, içerdiği yüksek antioksidan özelliğiyle cildinizi yaşlılığa karşı da korur. cildinizin yumuşak bir görüntü almasını sağlarken aynı zamanda canlı ve parlak bir cilt yüzeyinizin oluşmasını sağlar.
akne ve sivilce tedavisinde etkilidir. cildinizin ürettiği sivilce ve akne gibi problemlere karşı besleyici özelliğiyle dikkat çeker. cilt üzerindeki fazla yağlanmayı dengeleyerek, akne, sivilce ve siyah nokta gibi problemlerin oluşumunu engeller ve varsa hasar görmüş cilt hücrelerine adeta tedavi uygular.
saçlarınızı canlandırır. zengin içeriğiyle birden çok probleme derman olan argan yağı, saç diplerine uygulandığında saç diplerini de nemleştirir. böylece kuru saçlardan kaynaklanan kepek sorunları ortadan kalkar ve saç hücrelerini onarır. böylece sağlıklı saçlara kavuşmuş olursunuz.
kalp ve damar sağlığı için oldukça yararlıdır. argan yağı ile ilgili yapılan çeşitli araştırmalar, argan yağının yapısındaki doymamış yağ asitlerinin kolesterolü düzenlemeye ve yüksek tansiyona iyi geldiğini saptamıştır. ayrıca, kalp damar hastalıklarına iyi geldiğini kanıtlayan bir çok makale bulunmaktadır.
dudak çatlaklarına iyi gelir. özellikle kış aylarında yaşanılan dudak çatlakları için argan yağı oldukça doğru bir seçim olacaktır. dudakları yumuşak ve pürüzsüz bir hale getirerek bu çatlakların önüne geçer.

0

argan yağı genelde saçların uzamasında faydalı olduğunu söylenir tabi bir çok faydaları da bulunur. argan yağını saçlarıma kullandım ve faydasını gördüm herkese rahatlıkla öneririm.

0

bence uzatır çünkü ben kullandım hatta tavsiye bile ederim ama argan yagi olucak .

0

uzunca bir süre argan yağı ve argan şampuanı kullanan biri olarak söyleyebilirim ki saçınız çok yıpranmışsa ve uzama sorunları varsa ilk başlarda gerçekten güzel bir etki gösteriyor. ama her yağ saçı daha parlak ve yumuşak yapabilir, bunun için ille de argan yağı kullanmanız gerekmez. saç bu yağı maalesef emmiyor, saç yüzeyinde kalıyor ürün. bu da ciltle temasta gözenek tıkanmalarına sebep oluyor. ayrıca yağ, havadaki kiri ve kötü kokuları da emiyor. yani duş alıp saçınız tarafından emilemeyen bir ürün olan argan yağını sürdüğünüzde gün ortasında saçınızda şampuan kokusu yerine önünden geçtiğiniz dönercinin, lokmacının kokusunu alıyorsunuz. ne saç uzamasına ne kırıkların kurtulmasına faydası olmayan bir ürün bu.

0

argan yağı geçmişten günümüze kadar birçok toplum tarafından gerek güzellik gerek sağlık amaçlı kullanılagelmiştir. şimdiye kadar mutlaka nemlendirici kremler, saç bakım malzemeleri gibi güzellik ürünlerinde de bu bitkisel yağa rastlamış olmalısınız. yapısında güzelliğe etkileriyle bilinen d ve e vitaminleri, yüksek miktarda antioksidan ve yeterli miktarda da eksikliğinde kırılgan saçlar, yaraların geç iyileşmesi, kuru cilt ve saç dökülmesi gibi etkiler gözlemlenen linoleik asit bulunduran bu mucizevi yağ; saç bakımı, dudak bakımı ve cilt bakımında çok fazla konuda faydalıdır. bu yağı kullanmaya başlamadan önce herhangi bir alerjinizin olup olmadığını test etmek için bileğinize biraz sürüp bekleterek herhangi bir beklenmedik etki görüp görmeyeceğinizi kontrol etmeniz gerekmektedir. eğer hiçbir sıkıntı çıkmadıysa çok şanslısınız, istediğiniz şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. cilde olan faydalarından başlamak istiyorum. avcunuza bir ila iki damla argan yağını damlatıp ellerinizi birbirine sürerek yaydıktan sonra yüzüne ve boyun bölgenize masaj yaparak uygulayın. bu sayede cildinize mükemmel bir bakım yapmış olacaksınız. cildinizdeki zarar gören hücrelerin tedavi ve onarımında yardımcı olacaktır. yüzüne sürdüğünüz argan yağı, hem olan kırışıklıklarınızı azaltacak; hem de ciltteki yaşlanmayı engelleyerek ilerde oluşacak kırışıklıkları en aza indirgemeyi amaçlayacaktır. ciltte doğal olarak üretilen bir yağ olan sebum yağını dengeleyici etki gösteren bu bitkisel yağ, ciltte oluşan fazla yağlar ve bu yağlanmaya bağlı olarak cildin tıkanmasını ve ciltte ortaya çıkan akne, siyah nokta, sivilce gibi cilt problemlerini en kısa sürede çözümlemeye de yardımcı olmaktadır. ciltteki lekelerin onarımını sağlayıp cilde bağışıklık kazandırıyor.argan yağı, parmak uçlarınızla saç diplerinize masaj yaparak bir uygulama yaptığınızda saç kökleriniz güçlenecektir. aynı zamanda argan yağının saçı büyük ölçüde uzattığı da bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. siz de hemen saçınıza sürerek bu etkiyi gözünüzle görebilirsiniz. argan yağının saça faydaları sadece bunlarla kalmıyor; aynı zamanda saç düzleştiricisi gibi ısı kullanılan saç ürünlerinin veya bunun gibi saça oldukça zarar veren diğer makinelerin verdiği hasarın onarımına da yardımcı oluyor. dudaklara gelirsek; argan yağı kış aylarında nemini kaybederek kuruyup çatlayan dudakların eski nemini kazanıp çatlakların giderilmesinde, dudakların yumuşamasında ve pürüzsüz bir hale gelmesinde çok önemli bir rol oynamaktadır. parmağınıza bir damla argan yağını damlatıp dudaklarınıza masajla bakım yaparak büyük bir peeling etkisi yaratabilirsiniz. tırnak bakımı, ayak ve el bakımı için de kullanabilirsiniz. her gece yatmadan önce bu yağ ile el, tırnak ve ayaklarınıza masaj yaptığınızda siz de değişimi mutlaka fark edeceksiniz. aynı şekilde hamilelik sonrası karın ve bel çevresinde görülen çatlakları mucizevi bir şekikde iyileştiriyor. bu şekilde argan yağının birçok alanda inanılmaz şekilde faydaları bulunmaktadır.

1

ben daha deminde bir soruyu cevaplandırdım evet sacı uzatır şöyle açıklıyıpim beim12 cm uzunluğunda sacım vardı bi gün bitlendiğimi fark ettim ki bu cok kötü ve üzücü bisey berberde saçimi sıfıra vurdurdum cok üzüldüm ama yapıcak hiçbirsey kalmamıştı neyse bi gün evdeyim annem masasının üzerinde argan oil'i yani argan yağını gördüm aldım elime sipürdüm sonra sacıma sürdüm bi umut belki uzar hic ümidimde yok zaten neyse aldım sürdüm 2gün sonra sacımın uzadığını fark ettim ilk dedim heralde yanlıs görüyorum neyse dedim bidaha deneyeyim olur belki bi umut yine denedim bu sefer baktım yine uzamıs ben bun şubattan haziran kadar denedim sacım 7 cm ye ciktı çok sevindim ayrıca saça özel bir parlaklık ve yumuşaklık katıyor. bence süper bişe ucuzda 9 10 tl bence sacı az olupta saçının uzamasını isteyenler hemen almalı bir püf nokta söyleyeyim size her banyodan sonra sürün ve kurutun haftada 2 kere uygulayın derim haftada 2kere uygulamakta fayda var.

1

gerçekten saçlara çok iyi gelen bir yağ.

1

aslında bir çok ürünün içinde argan yağı bulunduğu yazar fakat yüzdelik çok önemlidir. eğer gerçekten %50yi aşmış bir argana sahip ürün kullanacaksanız saçların beslenir, parlar, uzar. herhangi bir zararı yok, faydası çok. üstelik ben kokusunu da çok seviyorum.