0

argan yağı en çok bilinen faydası saçları beslediği ve kırılmayı önlediğidir. aynı zamanda nemlendirici olarakta kullanılır.

0

saç köklerini besleyerek saç tellerinin hızlıca uzamasini saglar

0

argan yağı ciltteki kırışıklıklar a çok iyi gelmektedir ayrıca saçada çok faydalıdır

0

saçı besler canlandırır ve güzel bir görünüm kazanmasını sağlar. hergün uygulanması gereklidir.

0

argan yağının birden çokk faydası vardır ama ben saç uçlarıma uyguluyorum ve çok memnunum canlılık veriyor ve kırıkların oluşumunu uzatıyor

0

argan yağı birden fazla doğal öz barındırmaktadır. bu yüzden argan yağı saç ve vücut için çok yararlı bulunuyor. doğal bir güzellik ve saçlar için doğal bakım maskesi haline gelen argan yağı saç diplerini besler ve kırıkları azaltarak daha güzel uzamasını sağlar.

0

argan yağının bir çok özelliği olduğunu duydum özellikle cilt ve saçlar için. cildi nemlendiren bir özelliğe sahip ayrıca saç bakımında da çok faydalı. saçları canlandırır, hızlı uzamasına yardımcı olur, güçlendirir ve nemlendirir. günümüzde çok kullanılan bir ürün haline gelmiştir.

0

argan yağı aynı zamanda sıvı altın olarak da bilinir. yoğun olarak yüzyıllardır güzellik amacıyla kullanılan bu yağ, argan ağacından elde edilir. içerisinde a ve e vitaminini yoğun olarak bulundurur. yüksek miktarda da antioksidan içerir. argan yağı aynı zamanda cildin sağladığı sebum adlı maddeyi indirgeyerek akne ve sivilce geçirici ve önleyici bir yağdır. ciltte aynı şekilde doğal bir nemlendirici olarak da kullanılabilir. dudak güzelliği açısından da oldukça kullanılır, çünkü dudak çatlaklarını gideren bir özelliği de dahildir. fakat kendimden de bildiğim üzere argan yağı en çok saç bakımı için kullanılır, çünkü, saç uçlarında veya genelindeki yıpranmayı gideren bir özelliği de dahildir. mesela bu yüzden çok fazla saç serumunda ve hatta erkekler için sakal bakımında da görülüyor. aynı zamanda saç uzatmadaki yeri de yadsınamaz. cilt kırışıklıklarını da yok ettiği, orta kesim yaşlardaki kadınlarda oldukça görülmüş ve kanıtlanmıştır. bazı markalar hatta bu yağın yoğun olduğu ürünlerine bir kaç yağ daha ekleyerek mucizevi yağ diyor.

0

ayakta oluşan çatlaklar saçlarımıza uygulanır ve parlatır yaşlanmaya karşı kullanılabilir.

0

argan yaği sac ve cilde oldukca cok faydasi vardir
güzullestirir puruzsuzlestirir nemlendirici ozelligi vardir. cilt icin oldukca etkili ve yarar saglar.
akne ve sivilcelere iyi gelir.
dudaklarin guzelliginden ve bakimindan o sorumludur.
saça oldukca etkilidir.
yaslanmaya karsi gelir.
catlaklara karsi ozellikle el ve dudak catlaklarina etkili.
tirnak besleyici ve ayak yumusakligina iyi gelir.

0

argan yağı saça uygulandığında kırıkları onanır,daha sağlıklı ve parlak saçlar olmasını sağlar.cilde uygulandığında cildi temizler,besler daha puruzsuz,parlak,canlı olmasına yardımcı olur.cildimize uygulasidigmizda catlaklari çabuk iyilestirici,besleyici ve nemlendirici ozellikleri vardır.argan yağını kullanım alanlarina göre farklı şekillerde kullanabiliriz.saçlarımız için kullanacaksak şampuanin içine 1 kapak argan yağı ekleyerek sağlıklı saçlara kavusabiliriz.

0

argan yağının cilt sağlığına olan faydalarının yanı sıra saç bakımı ve sağlığında da etkili bir rol oynamaktadır nedenler dolayısıyla kur'an'da yıpranan saçların sağlıklı verimli nasıl bir görünüm kazanması için argan yağı şampuan ve saç kremsbsji argan yağının cilt sağlığına olan faydalarını yanı sıra saç bakımı ve saldığında da etkili bir rol oynamaktadır çeşitli nedenler dolayısıyla kuruyan ve yıpranan saçların sağlıklı ve bakımlı bir görmedim birçok şampuan ve saç kremi içinde bulunanlar falcı yapılarak uygulanması saç derisinde ve saç köklerinin beslenmesini sağlar kozmetik mağazalarında ve akciğerlerde rahatlıkla bulabileceğiniz argan yağlı 15 ile 35 derece arasında bir fiyatla temin edebilirsiniz argan yağının masaj yaparak saç diplerinize uygulayınız ve yıllık bir hayat sararak yaklaşık 30 ila 45 dakika bekletilir tırnak sağlığına faydaları ve yetersiz çok çabuk çatlayan ve kırılan tırnakları tedavisinde kullanılan oldukça etkili sonuçlar vermektedir. aşırı oje kullanımı ve vitaminsizlik nedeniyle meydana gelen tırnak kırılmaları çatlamaları ve soyulmalarını önlemek adına argan yağı kullanılmaktadır tırnakların dip kısmına ve tırnak yüzeyine uygulanan argan yağı tırnakları nemlendirerek güçlenmesini sağlar.

0

rock yoğurulur ve argan yağı elde edilir özellikle kozmetik ürünlerinin reklam ve tanıtımlarında sıklıkla adını duyduğumuz argan yağı cilt ve saç sağlığı açısından oldukça önemlidir ücretsiz saç ve tırnak bakımında oldukça önemli olan e vitamini argan yağı bol miktarda bulunmaktadır argan yağının cilde faydaları anne için özelliğine sahip olan argan yağı nemlendirici ne arttırır özellikle kuru ciltler için kullanılan bakım ürünlerinin içeriğinde bulunan argan yağı koruyup kırışıklık çok güzel yıkamıyor bitti mi

0

argan yağı cildi gençleştirir saçın sağlıklı olmasını sağlar

0

argan yağının faydaları
1:nemlendirici özelliği vardır
2:kalp sağlığına faydalıdır

0

saçlara faydası vardır. banyo sonrası hafif nemle saça uygulanır.

1

arğan yağının faydaları insana okadar yararı yoktur ama bi okadarda zaraı vardır

0

hücreleri yeniler saç kökleri için iyidir. şampuanlarda ve kozmetik ürünlerde kullanılır.nemlendirici özelliği de vardır

0

saça ,tırnak kanser önler vb...............................

1

hücreleri yeniler, nemlendirir, besler, tüm bünyeye sağlık verir, canlılık kazandırır.