0

ikiside faydalıdır sen şimdi bana portakal mı faydalı portakal suyu mu diye soru sorar gibisin tabiki ikisi de faydalı icebilirsen suyunu iç içemezsen turşularını ye gece gece benim canımı turşu çektirdiniz ya havuc kelem sarımsak kelek salatalık fasulye biber turşusu olcak şöyle karışık oh mis

0

aslında hangisini faydalı olduğunu bilmiyorum ama bana turşu daha faydalı gibime geliyor televizyonda fon duymuştum turşu daha faydalı falan kış aylarında gribe çok iyi geldiğini duymuştum herkesin yemesin tavsiye ederim ki kimse hasta olmasın kimseden kimseye hastalık bulaşmasın.

0

aslında turşu kış aylarında gribe çok iyi gelen bir ilaçtır ben turşuyu çok severim çünkü turşu doğal bir antibiyotiktir turşunun suyu tanesinden daha faydalıdır çünkü tane lerdeki vitaminler suya karışıyor

0

turşu suyu mu yoksa turşu mu daha faydalı sorusuna cevap elbette turşunun suyuyla birlikte kendisi daha faydalı ve sağlıklı. her sonbaharda en az 3 tane 5 ar kiloluk bidonlara kurarız ve kışın bütün yemeklerin yanına yada günler de misafirlere ikram ederim ,çokta severler .limonu,sirkesi, sarımsağı ve sebzelerin faydası saymakla bitmez, turşu bizim uzun yıllardan beri geleneksel kış yiyeceğimiz olmuştur. bizede afiyetle yemek kalır.

0

her ikisininde faydalı olduğu kesin ancak turşu suyu daha faydalıdır.sulu yemeklerin suyunun daha fazla besin değeri olduğu gibi.

0

bence her ikisi de aşırı tuzlu olmadıkça faydalıdır. turşu zaten başlı başına insanın hoşuna giden bir şey, her yemeğin yanına gayet güzel gidebiliyor. turşu suyu ise özellikle balık yemeklerinin yanında harika oluyor. mutlaka tüketmek gerekiyor bence.

0

turşu ayrı suyu ayrı güzel birisi özü diğeri suyu sonuçta ikiside bir he özü daha yararlıdır bana göre ama suyuda illaki ona göre yararlıdır canım çekti ya olsada içsek :) turşu suyunun acılı olanı ayrı bi güzel ama yarın gidiyim yiğim bari :))

0

ben ikisinide tuketiyorum turşu ve suyunu seviyorum yemeklerin yanında tuketmeyi vazgecilmemiz sofralarimizda.

0

tur mu yoksa turşu suyumu sorusu yoğurtmu yoksa ayran mi sorusuna aynı dir bence turşu evlerimizde sofralarimizdan eksik etmediğimiz bir yiyecek olup kışları daha çok tukettigimiz bir yiyecek türüdür. turşuyu kurarken attığımız tuz onu uzun süre muhafaza eder ve uzun ömürlü olmasını sağlar bir çok tursu çeşitleri ve türleri vardır lahana olsun biber olsun salatalık kornison olsun bir çok turşu çesitleri vardır.turşu yararları çoktur ve alışkanlık haline getirdiğimiz sofraların vazgeçilmezi haline gelmiştir. şimdi gelelim turşu mu yoksa turşu suyuna sorusu turşuyu turşu yapan suyumu yoksa kendisi mi sorusuna cevap vermeliyiz bence bu olay birbirlerinin ayrılmaz ikili olduğu konusudur ki her iki şey de aynıdır turşu ve suyu büyük bir ikili ve bunları ayırmak ikisinden birini tercih etmek pek de yararlı sayılmaz. yani ozetlersek turşu ve suyu ayrılmaz bir bütündür.

0

ikisi de faydalıdır. ben hergün turşu ve turşu suyu tüketirim. ev yapımı olmasına özen gösterin.

0

her ikisi de çok faydalıdır yemek istediğin yemeklerden yeri gelir tat olarak turşu veya turşu suyu daha lezzetli olur ama kimisi de vardır turşu sever kimisi turşu suyunu sever.

0

aslinda 2 side cok faydalidir ben tursuyu daha cok tuketiyorum ve her sene tursu kuruyorum insanlara kalmis birsey tursu suyu çok eksidir tursunun eksiligi direk suyuna cikar oldukca faydalidir ve hastaliklara birebir cok iyi gelir zaten belirli yerlerde marketlerde tursu suylari satilir saglikli dogal yontem oldugu icin ve bende cogunlukla tuketirim tursu suyunu daha cok seviyorum her zaman bir seyin yaninda veya icinde illa tursu olmasi lazim cok severim cigkoftenin icinde tursu olmazsa yemem olursa asiri derecede yerim her seyin yaninda tursu olsun ara sira doner alirken adam tursu suyunu azicik ustune doker tat gelsin diye iste ona bayiliyorum bazi insanlar isr tursuyu sevmez yapicak birsey yok ama yararli bir sebzedir.

0

ben ikisinide faydalı buluyorum , yemekten sonra iki bardak turşu suyu içilmesi insanı iyice ayıltır , uzun yola gidenlerin bu taktikle günlerce uyumadığını biliyorum . tabii fazla kaçırıldığı taktirde miğdeyide bulandırtır . ilk başta ağzımızı sulandırsada ben ikisinide çok severim .

0

turşu suyu daha faydalıdır tabi.fermentasyon açısından suyun özüne ulaşıp içmek açısından turşu suyu çok önerilir.iyi bir prebiyotik özelliği de var turşu ve turşu sularinin

0

aslında bu konuda herkezin farklı düşünceleri vardır ama bana gore ikiside çok faydalıdır. ama turşu biraz daha faydalıdır. çünkü turşu yenen bir şeydir. turşu suyu ise içilir. ve aşırı ekşimsi bir tat barındırmaktadır. onun için turşu suyu daha fazla tüketilir. ve daha faydalıdır.

0

ikiside faydalidir ama tursu suyu gercekten gribe nezleye cok iyi geliyor. suyun daha faydali olmasi tum sebzelerin suyu oldugu icin daha faydalidir. grip yada nezle oldugunuzda tursu suyunun icine biraz limon sıkıp için arkadaslar gercekten muhtesem oluyor. ben grip olmasamda içiyorum turşu suyunu çok seviyorum. bazilarina agir gelebilir ama gercekten cok faydali icerken sarmisaklarida icine atin beraber icin yiyin

0

tursu daha faydalidir mantiken agac olmadan meyve olmuyorsa tursu olmadanda tursu suyu olmaz

0

turşu suyu yararlıdır fakat turşu da çok lezzetlidir hele ki salatalık olan turşu herkese tavsiye ederim çok süper bir tadı var.

0

uzmanlar genellikle turşu suyunun çok faydalı olduğunu söylüyorlar bene her ikisi de faydalı.

0

bence turşu da turşu suyuda aynıdır ,ıkısıde faydaladır saglımız ıcın tuketmelıyız