0

yogurt suyu daha yogurt ta faydalı tabi özellikle çocukların gelişim çağında yedırmek cok önemli yer taşır kemik gelişimi açışından yoğurt ve süt ürünleri cok cok faydalı oyuzden cok yemelı cok yedırmelı dıyorum

0

ikisindede fayda vardır.yogurtun insan vücudunda ve genelde çocuklarda kemik gelişimi için çok büyük rol oynar.vede hem boy hemde yapı olarak insani saglamlastirir.
yoğurt suyu ise insanın vucudundaki gozenekleri cilt de oluşan gozenekleri kapatmaya faydalıdır.

0

yoğurt da çok faydalıdır ama yoğurt suyu özellikle çok faydalıdır özellikle de kadınların cilde ne çok fazla yararı vardır ve kansere karşı önler.yoğurdun suyu özellikle de çocuklar için çok önemlidir çorbaları başka şeylere katılarak veya öyle yenerek yoğurt gün içilmelidir.yoğurdun suyu özellikle de kemiklerin gelişmesini özellikle çocuklar için çok faydalıdır zihni açar çocukların derslerinde daha iyi odaklanmasını sağlar o yüzden çocuklarımıza en azından iki günde bir yoğurt suyu içirilmelidir.

0

ikisi de faydalı ama nedense ben yoğurt suyunu içemiyorum ama birçok hastalığa da yoğurt suyu gerçekten çok iyi geliyor. böbreklere bile iyi geliyor yani böbrek taşı, böbrek kumu bunlar yoğurt suyu içen gördüm mesela temizliyor ,faydalı yani.

0

elbetteki ikisi de çok faydalıdır. yalnız yoğurdun kendisi suyundan daha fazla faydalı olduğunu söyleyebilirim. kemik gelişimi açısından çok önemlidir. ayrıca kalsiyum kaynağı olarak bilinen bir besindir. çocuklara mutlaka yedirilmelidir.