0

spor insan vücudunun zinde ve dirençli olmasının yolunu açan sağlığın baş arkadaşı ve düzenli hayata açılan en zararsız,ziyansız en etkili aksiyondur.
branşlara ve kollara ayrılması onun çeşitliliği açısından bizlere fikir verir ve belli dallarda düzenlenen yarışmalarla da uluslararası arenada giderek artan popülariteye sahiptir.

0

kondisyon hobby futbol basketbol atletizm voleybol spor candır birde fitness

0

bildiğim spor dalları, basketbol futbol hentbol voleybol tenis masa tenisi golf polo badminton dalgası yüzme ve su aerobiği rafting balıkçılık surf kanal kürek yelken su kayağı serbest dalış sporları atletizm boks bisiklet yarışı güreş halter kayak sınav boş video jimnastik satranç triathlon snooker bilardo buz pateni at yarışı aikido beyzbol bowling eskrim fitness güreş golf kayak motor sporları maraton paraşüt sokak kızağı su dolu tekvando rafting olarak sayilabilinir.

0

spor denince aklıma futbol voleybol yüzme tenis yürüyüş

0

ben direk savunma ve saldırı sporlarına odaklanıyorum. her spor iyidir fakat ben savunma sanatlarına daha çok önem veriyorum. spor denilince aklıma direk savunma ve saldırı sporları geliyor. mesela tekvando,kick boks gibi sporlar.