0

tabii ki herkes çocuğumun üstün zekalı olduğunu ister ama benim 3 tane çocuğum var biri daha küçük ikisi okula gidiyor üstün zeka olmasa bile çocuklarım çok zeki bir ve derslerinde de çok başarılı her şeyi anlayabiliyor lar çok çabuk öğreniyorlar yani her okula gidip durumlarını sorduğumda hep takdir alıyorum çocukların belli bir zekası var ve benim de onlara çok vakit harcadığımı ve onlarla ilgilendiğimi onun için çocuklarımın böyle başarılı olduğunu söylüyorlar allah nazarlardan korusun inşallah.

0

evet çocuğumun üstün zekalı olmasını isterdim. çünkü hem kendisine hem ailesine hem ülkesine hemde bütün dünyada faydalı olmasını isterdim.

0

çocuğumun üstün zekalı olmasını isterdim ama şöyle bir temenmim de olurdu : çocuğumun üsrün zekalı olup asosyal bir kişiliğe sahip olmaması.çünkü zeki olup diğer yönlerinden sorunların olması da ayrı bir sorun teşkil ederdi.ton cruise'un oynadığı ve efsane film olan "yağmur adam " filminde abisi üstün zekalıydı ama asosyal ve takıntılı bir kişiliğe sahipti.böyle olsun da istemem açıkçası.

1

üstün zekalı çocukların ileri derecede zekaya sahip olmaları ve beynini fazla kullanmalar nedeni ile ileri dönemlerde istenmeyen durumların yaşanmasına neden olabilir.

-1

isterdim kim istemezki ağabey ama olması icin benimde olmam gerekirdi