0

ev kadınlığu tabiki de bir meslektir hatta en zor meslektir ücretli olmasını istemem çünkğ h bir kadının hakkı ödenmez

0

bana göre ev kadınları da bir meslektir çünkü sabah kalk aynı işi yapıyorsun akşama kadar durmuyorsun çocuk bakıyorsun yemek yapıyorsun ütü yapıyorsun yani evin bütün yükü kadınların üstünde tabii ki insan ailesi için severek yapıyoru ama devlet buna az da olsa bir ücret verirse ve sigortasını yaptırsa gerçekten güzel olurdu en azından bazı anneler çocuklarına bakmaktan ev işi yapmaktan dışarıda çalışamıyorlar onlar için de bir umut olurdu.

0

evet ev kadınlığı da bir meslektir. ben çok isterdim ev kadınlarının maaşa bağlanmasını inanın çok güzel olurdu. daha bir şevkle yapardı herkes. çünkü çok yorucu yemekti bulaşıktı çocuktu temizliktir hangi biriyle nasıl uğrsşaçaksınız.

0

yani sonuçta ev işi yapmak da bence bir meslek gibime geliyor. sonuçta biz de çok yoruluyoruz aynı işyeri gibi yani değişen hiçbir şey olmuyor. gerçekten de en azından ev hanımlarına sigorta yapabilirler. gerçekten de biz kadınlar çok yoruluyoruz ,çocuktur ev işi de odur budur aslında sonuçta burası müslüman bir ülke ev hanımları genellikle çocuğu olduğundan dolayı çalışamıyorum şahsen kendimi örnek vermek isterim benim bebeğim 15 aylık olduğu için ben gerçekten çalışamıyorum şuan eşim de işsiz çalışamıyor. yani hani bence sigorta veya az bir şey de olsa maaş bağlasalar ev hanımlarına çok güzel olur. en azından bizler de evimizi geç indirmiş oluruz. çünkü ben evimde 3 kişiyi oğlum ben işim var yani evde eşim çalışıyor ve geçirmek gerçekten de çok zor bu hayatta en azında ev hanımına böyle çok bir miktar olmasa da az bir miktar maaş bağlayabilirler diye düşünüyorum hatta bir başımızdaki devlet bunu yapmayacağı için boşa konuşuyorum gibi ama ben şahsen cumhurbaşkanı veya başbakan olsaydım ben böyle bir şey yapardım ev hanımları sevinsin. en azından mutfak masrafını alsın diye yapardım ama dediğim gibi öyle bir şey yapmazlar.

0

kesinlikle ev kadını olmak bir meslek tüm gün aktif bir şekilde çalışiyor hatta yatana kadar işi bitmiyor ev kadınının. bu emeğin karşılığı devlet tarafından karşılanmali en azından çalışamayan çalışmasına engel durumu olan ev kadınlarına maddi destek sağlanmalı.

0

bence ev kadinligi veya kizligi,maassiz bir meslektir.:)

0

evet o zaman bayanlar daha çok is yapmak isterdi.