1

çayın yanına güzel gidecek birçok şey var ben çayı kahvaltı yanında içmeyi seviyorum mesela peynir ile güzel bir tat oluşuyor. ayrıca simit, peynir ve çay beraber tüketilerek çok güzel olabilir. özellikle kolay ve hızlı kahvaltı etmek isteyenler simit alıyor yanında çay içiyor. ayrıca bisküviler var onlarla çay yapıp ara öğün olarak tüketebilirsin oldukça güzel oluyor. bazıları ise çaya bir şey batırmayı sever onlarında tercihleri buna göre değişiyor.

1

çayın yanında en iyi bisküvi gidiyor. hele bir de o bisküviyi çaya batırdıktan sonra dağılmadan ağza atabilmek, off büyük haz veriyor insana. gofretler de iyi gidiyor çayın yanında. çubuk kraker zaten klasikleşti artık. genelde kahvaltılarda da çay, simit iyi bir ikili oluyor.

0

kahvaltı dışında çayın yanına en güzel iyi yakışan kurabiye çeşitleri kek çeşitleridir bir de çay içtiğimiz zaman keyif çayının yanında karışık çerez de çok iyi geliyor.

0

kahvaltı da fırın simidi alicaksan bide üçgen peynir tadından yenmez . akşam veya öğlen çayında pasta , börek ,kurabiye , kek bisküvi en çok bunları tüketiyorum .

0

çayın yanında patlamış mısır çok güzel gider. tavsiye ederim deneyin.

0

çayın yanına simit, pohaça, kurabiye, kek tarzı şeyler gider.

0

kızarmış ekmek tereyağla yağlama üzerine tulum peyniri salça güzel gide

0

ben çayın yanında en çok kurabiye yemeyi severim.

0

cayın yanına en en güzel tatlı irinler gider kurabiye gibi kek gibi halley himm gibi çikolata gibi tatlı olsunda ne olursa olsun önemli değil tabi bu benim fikrim çay yani kişiden kişiye damak tadına göre degisebilir

0

çoğu kişiye göre en iyi sigara gider bence bana sorarlarsa kurabiye yada tatlı cikolta

0

cayın yanına tatlı tuzlu yiyecekler olur poğaça simit olur

0

vallahi çayın yanına oreo biskrem negro petibör bisküvi ve sigara mükemmel derecede güzel gider

1

öncelikle çayı çok severim ama çay ve sigara muhteşem ikili diyebilirim.

1

çayın yanında tatlı tuzlu kişinin damak zevkine göre birçok şey iyi gider

0

çayın yanına daha çok kurabiye yemeyi severim.başka insanlar genelde sigara içmeyi tercih ediyorlar ama ben sigara kullanmadığım için genelde kurabiye veya kek gibi şeyleri yemeyi tercih ediyorum.

0

ülkemiz geneli çayı çok seven bir toplumdan oluşmaktadır.çay yanında çok aşırı şekerli yiyecekler fikrimce tüketilmemelidir.genellikle tuzlu yiyecekler daha çok tüketilir.örneğin tuzlu kurabiyeler,börekler,kısır,çiğdem bile çay yanında güzel bir tat vermektedir.

0

saçta gözleme yapacaksın taptaze daha dumanı üstündeyken tereyağı sürcen bi de çay ohh mis

0

negro çayın yanına en çok yakışan kakaolu negro.

0

şanlıurfa fıstığı ve antakya biberli ekmek

0

tabikiside sigara cayin yaninda sigara olmazsa olmaz