0

çikolata ve kokum türk kahvesinin yanına yakışır.kahveden sonra da içmek için su olmalı.

0

ben sade seviyorum ama badem ceviz gidiyor yani

0

türk kahvesinin yanına kuş lokumu ve anasonlu nargile iyi gider

0

kahvenin yanına ben şahsen gofret yiyorum lokum iyi gider bide su tabi

0

türk kahvesinin yanında küçük lokumlar ve çikolatalı toplar iyi gider ben bu şekil çok seviyorum.acı kahve şeklinde küçük toplar var onlar iyi gidebilir

0

türk kahvesinin yanına ufak aromalı lokumlar veya bitter çikolata iyi gider.

0

türk kahvesinin yanında en sevdiğim şey çikolatadır. ayrıca minik minik kurabiyeler , kekler özellikle de üzümlü kek çok güzel gidiyor. aslında tatlı çeşitlerinin çoğu gider biraz da damak zevkine bağlı.

0

sigara gider .d
lokum gider
çikolata gider
cezerye gider

1

türk kahvesinin yanında minik fıstıklı lokumlardan ikram ediliyor esasen. bazen de çikolata. fakat lokum biraz daha iyi gidiyor bence. cezerye ya da draje şeker de ikram edilebilir.

0

bizim oturduğumuz yerde türk kahvesi ikrak ettiğimiz zaman yanında sade lokum bir de su ikram ediliyoruz bir de çikolata ikram ediliyor ama burada türk kahvesinin yanında olmazların olması en fazla lokum ikram ediliyor.

0

ülke kültürümüzün önemli bir geleneklerinden olan türk kahvesinin hem yapım hem de içme adapları vardır.ayrıca atalarımız bir türk kahvesinin 40 yıllık hatırı ne olduğunu söylemişlerdir.bu hatıra kalacak olan lezzetin yanındaysa bence çifte kavrulmuş lokum veyahutta çikolata çok iyi gider.özellikle lokumun taze olması ayrı bir lezzet verir.

1

su veya soda güzel gider. çikolata, lokum, çerez iyi gider. tek başına da güzel gider. günde bir tanesi zihni temizler ve mutluluk verir, tavsiye ederim.

1

lokum iyi gider veya kucuk lokumlar iyi gider.

1

lokum gider
çikolata gider
cezerye gider
reyhan şerbeti gider
ama en güzeli tek başına icilenidir.