0
0

pasta türleri,börek,tost,kraker,bisküvi,kısır,peynir ekmek çayın yanında iyi gider.

0

çayın yanına iyi giden çiğdem bisküvi kuru pasta gofret

0

çayın yanına bisküvi veya kuruyemiş iyi gider.

0

kek börek simit bisküvi kraker kuru pasta patlamış mısır

0

bisküvi de gider kek de gider pasta da gider kurabiye kısır olur mercimek köftesi ne var ne yok bir çok tatlı ve tuzlu yanına yakışır siyah çay.. ama bitki çayını diyorsan mesela ben ıhlamurun yanına da kek yerim veya kuşburnunun yanına kek börek ne var ne yok yerim.. yeşil çayı mesela bazen kahvaltıda tüketiyorum..

0

simit, peynir, börek, bisküvi, kurabiye diye uzar gider bu liste. çay yanında birçok lezzetli şey bulunuyor. genellikle en popüler olanı çay ve simit oluyor. birde yanında peynir. kahvaltısını böyle yapanlar var sadece.

0

çayın yanina en çok sicacik yeni pismis limonlu meyveli kek gidiyor .

0

çerez,kurabiye, buskuvit,kek, pasta gibi şeyler çayla güzel gider.

0

çayın yanında sabahları sıcak simit peynir iyi gidiyor.onun haricinde pasta börek de iyi gidiyor.bilmiyorum sizlerin başka sevdiği şeyler de vardır çayın yanında

0

yani çayın yanında kuru pasta ,bisküvi bu gibi şeyler güzel gidiyor. başka ne gider bilmiyorum. benim çayla falan aram yok ama sadece bildiğim kadarıyla bunlar yanına guzel gider gofret iyi gidiyor yani çayın yanına.

0

cayin yanina kuru pasta cok iyi gider. tuzlu pasta iyi gider. ama eger sekerli cay iciyorsaniz tuzlu pasta gider. ama cayinizi sekersiz iciyorsaniz sekerli pasta daha iyi gider. simitle de cay guzel olur. ogrenciyken cok yerdim ne gunlerdi. daha sonra cayla tarhana cekirdek guzel gider.

0

çayın yanına yiyecek olarak en iyi bisküvi kırıntıları ya da kek kırıntıları olabilir. içecek bakımından da en iyi sigara ve nargilenin gittiğini düşünüyorum. çünkü harika bir şekilde damakta zevk bırakıyor.