0

çayın yanına en güzel sigara ve damar müzik gider

0

çayın yanına annemin yaptığı çay kömbe si gider sıcacık sobanin guzinesinde pişen kombeler derim

0

çayın yanına en iyi tatlı gider diye düşünüyorum

0

çayın yanına en güzel bisküvi gider. çikolatalı ürünleri ben pek yakıştırmıyorum çünkü çayın tadını da alıyor. bisküviyi çaya batırarak yemek çok güzel oluyor özellikle. bir de susamlı çubuk kraker ve kek yemeyi seviyorum çayın yanında. onun dışında çok fazla bir şey tercih etmem.

0

bisküvi çeşitleri, kekler, börekler, çörekler..

0

soba üstünde kızarmış ekmek, bide kurabiye iyi gider.

0

terayağlı buğday ekmeği(köy ekmeği)
patates kızartması,peynir zeytin,gider.

0

börek pasta kek kurabiye tavsiye ederim .......................

0

çay gerçekten mükemmel bir içecek ben çok seviyorum. kışın içimi ısıtır, yazın harereti alır, baş ağrıma iyi gelir, sohbeti güzelleştirir, günün her saatinde içebilirim. çay her şeyle güzek olmakla birlikte kahvaltıda olmazsa olmazımdır. daha sonra çayın yanına kurabiyeyi çok yakıştırırım. mesela atıştırma olarak pohoça, açma, simit yerken de güzel olur. çay şerbetli tatlı ile, kek ve pastalarla veya kısırla da çok güzel olur. çaysız olmaz yani. her şeye yakışıyor. buram buram kokusu hele. çayı cam bardakta severim porselen de hiç sevmiyorum. böyle içi görünecek ne çok aşırı açık ne çok aşırı demli olacak. iyice dinlenmiş olacak ve taze olacak. çayı taze içerim taze çay severim. iki de bir ısıtılan çayı sevmem. çaysız hayat geçmez.

0

çayın yanına genellikle simit yerler diye düşünüyorum hem okulda hem de istanbul'da vazgeçilmez ama tabii ki de sadece simit yemeyeceksiniz yanına sıcak poğaça pide yiyebilirsiniz çok güzel oluyor kahvaltı klasik yani kahvaltıda en çok çay içilen yer zaman yemek öğün bir de tatlı şerbetli tatlı pek sevmem o yüzden tatlıyı çay ile beraber içiyorum şekerin azalsın diye şekeri fazla olursa tatlının çay şekeri atmıyorum genellikle tatlı yerken çaya şeker atmıyorum.

0

çayın yanında öncelikle sohbet edebileceginiz bir insan ve yanında bisküvi ,kek vs birçok şey güzel gider ama bana sorarsanız sigara derim ;))

0

çayın yanında hele ki ben çay tek başına içemeyen biri çayın yanında her şeyi yiyebilirim yani ama atıştırmalık olarak kurabiye kek supangle böyle pastacı bir şeyler bence daha iyi gider bisküvi lokum küçük şekerler eğer sohbetin dibine vurmak istiyorsanız çayın yanında bunlar olmalıdır ve tek başına içilmemelidir zaten ben çayı tek başına içen biri değilim illaki yanında bir şey olacak eğer olmadığı zamanlarda da o çay içmem yani genelde ben un kurabiyesi yaparım tek fazla tüketmem kek çok şekerli olduğu için çayda şekerli olduğu için çok ağır oluyor mesela irmik tatlısı şeyler de kola daha iyi oluyor çay yanında genelde kuru yiyecekler fındık fıstık çekirdek bütün şeyler daha iyi oluyor bence bu yiyecekleri çayın yanında tüketenler genelde çayı pek de sevmeyen kişilerdir böyle bir böyle bir tespitim olmuştu umarım siz de dikkat edersiniz özellikle çay ve ayçekirdeği benim için ayrılmaz bir ikilidir ekmekle tuz gibi yaz gününde buz gibi sekizle dokuz gibi ben de çay ve ay çekirdeğinin asla ayıramam umarım sizde denersiniz bir kere deneyin zaten asla bırakamayacaksınız

0

çayın yanına en güzel çaya daldırmalık bisküvi gider.

0

çayın yanında en güzel gidecek yiyecektir, kek börek çörek tarzı şeylerdir ve sigarada iyi gidiyor ayrıca.çayın demi de çok önemli, dert ile güzel çekilir valla.

0

eğer çayı şekersiz içiyorsan, yanına küçük tatlımsı finger bisküvi gibi şeyler yiyebilirsiniz ya da kek. fakat şekerli içiyorsanız yanına kuru pasta tuzlu şeyler daha çok tercihim olacaktır

0

çayın yanında çay keyfi bisküvi gider. kekde çayın yanında yenebilir. ikiside çayın yanına yakışıyor.

0

aslında herşeyin yanında çay gider .. çayın yanında kuru pasta tarzı şeyler börekler gözlemeler kısaca ne kadar zararlı göbek yapacak şey varsa yanında çay içilebilir

0

çayın yanına kömbe tatlısı, börek ve çörekler, hanımelleri pastası veya kek tarzı güzel tatlılar çok hoş durabilir.

0

çayın yanına en çok sigara yakışır ek olarak birleye gerek yok

0

çayın yanında en güzel giden şey sigaradadır. aksini idda eden bu zevki tatmayanlardır. onun dışında yiyecek olarak da kurabiye kek çeşitleri olabilir homur işleri de çok tercih edilir.