0

hayanlarla aram iyidir severim hayvanları

1

hayvanlarla aram mükemmeldir. hayvanlar sevilesi türdendirler. sonra iyi dost olurlar. sevimli davranışlarıyla iyidirler.

2

hayvanlarla aram iyidir. severim hayvanları. tabi bazılarından korkuyorum ama genelini seviyorum.

0

aslında lise yıllarımdan başlarsak, o zamanlar hayvanlarla pek aram yoktu, yani daha doğrusu herhangi bir hatvan beslemiyordum. üniversite okumak için bursaya gittim. işte orda bursalı bir arkadaşımın köpeği vardı. köpeğin cinsi american cooker idi. inanın çok çok tatlı bir köpekti. ilk gördüğüm zaman tabiki öyle hemen yaklaşamadım çünkü daha önce hiç o kadar yakın olmamıştım. zamanla alışmaya başladım seviyordum dokunuyordum, oyun oynuyorduk. neyse bu arkadaşın annesi köpekten korktuğu için köpek arkadaşın sevgilisi de kalıyordu ve sevgilisinde bizim sınıf arkadaşıydı. işte kız evinden çıktığından dolayı arkadaşta annesi korktuğu için eve götüremedi. bizimde öğrenci evimiz vardı, dedik bizde kalabilir. ilk başlarda köpek hırladımı hepimiz korkardık. ahahah desene ufacık köpek neyinden korkuyorsun. artik zamanla o kadar alıştık ki birbirimize beraber yatıyorduk. he bu arada köpeğin adı liza. neyse işte okul bitti ama biz hâlâ bursadaydık. iş buldum çalışıyorum, ev arkadaşımda öyle. akşam iş çıkışı eve gelince asansörden indiğim gibi kapı tırmalama sesi geliyordu. liza anlıyordu geldiğimi. anahtarla kapıyı açmaya çalışırken nasıl tırmalıyor kapıyı duymanız lazım. kapıyı açtığım zaman arka ayaklarının üzerine kalkıp dönüyordu, kuyruğunu durmadan sallıyordu, gerçekten tarif edilemez bir mutluluk oluyor o an. neyse artık atandığım için bursadan ayrıldım ve lizayi geri verdik. inanın zor geldi hâlâ özlüyorum keratayı. :) yani diyeceğim hayvanlar özellikle köpekler gerçekten iyi dost.

0

hayvanları severim. ama çok temas etmemeye çalışırım.

0

köpeklerden korkuyorum ama yinede çok severim kedileri zaten hiç söylemiyim

1

insanlara olan sevgim çoktur. onlarda sonuc olarak hayvanlar.(sözüm herkese diğil! sadece gercekten hak edenlere.) evimde 2 tane kedim var suanda. daha öncedende 4 kedim ve 2 köpegim oldu. bir çok balıkta besledim. yani hayvanlara olan sevgim oldukca fazladır. :)