0

hayvanlarma aram cok iyi.en cok kedilerle aram cok iyi.kedileri cok seviyorum.benim bi kedim vardı.bembeyazdi .adı yumaktı.gecensene öldü.hala aklima geldikce cok uzuluyorum.cok akilli bi kediydi.beni cok severdi peşimden ayrilmazdi.pisligini yapacagi zaman disari cikip yapar oyle eve girerdi.her gun gunde iki kez banyo yaptirirdim.aşısını yaptirirdim.hep et yemegini severdi.sucuguda cok severdi.geceleri mama kabına sut koyardim.sutunu icmeden asla uyumazdi.sabahlari yanagima dokunarak beni uyandirirdi.cok akilli bir kediydi.ama nolduysa birden öldü.sonra onu hayvanlar mezarligina gömdük.kedimi cok özlüyorum

0

hayvanlarla aramın çok iyi olduğunu düşünüyorum ben, genel olarak hayvanları da çok severim zaten. evimde de iki tane kedim var.

0

hayvanları çok severim onlara nasıl yaklaşırsak öyle geri dönüş alacağımıza inanıyorum. bir köpeğim var. gerçekten hangi insanın onlara ne amaçla yaklaştığını hissediyorlar. sevmeyenlerde vardır illa ki. yada korkanlar saygı duyuyorum. ama sevmiyorsanız bile zarar vermemeye mecbursunuz.

0

hayvanlar aram çok iyi büyük baş ve küçük baş hayvan besliyorum

0

hayvanlarla aram çok iyidir. özellikle kedi ve köpeklerle. minnoş bir kedim var şuan 2 yaşında evde besliyorum her an yanında hiç ayrılmıyoruz birlikte uyumayı ve oyun oynamayı çok seviyoruz

0

hayvanları çok seviyorum, içimde sevgi yumağı onlara karşı hep.şimdilerde 25 yaşındayım hâlâ kedi besliyorum, çocukken 1.sınıfa gidiyordum ve ilk kez o zaman hayvan sevgisini derinden hissetmiştim, bir yavru kedi besleyerek.bi aralar kuş beslemiştim cinsi hint bülbülüydü, kuş beslemesi çok güzel bişey.sürekli ötüp duruyordu, sabahları uyandırıyordu evde herkesi.

0

aram çok iyi sayılmaz çok sevmem oynamam

0

hayvanlarla aram çok iyidir onlarla kolay iletişim kurarım özellikle kedilerle umursamaz tavırları kendine has özellikleri beni çok etkiliyor.

0

tavşan, kedi besledim hep gönlüm köpekten yanaydı ama izin verilmedi bende onlarla sınırlı kaldım

2

hayvanlarla aram iyidir. şuan evimizde üç tane kuş besliyoruz.

0

hayvanları severim ama yanlarına yaklasamiyorum korkuyorum yani küçüklüğünden beri öleyim. bir kere sadece at eklemiştim o kadar

1

benim hayvanlarla aram çok iyidir annem son zamanlarda artık yeter dedi o kadar çok hayvan besledim ki kadın sonunda isyan etti kuş,kedi,köpek, kaplumbağa,balık vs. hayvanlarla aram çok iyi çok severim insanlardan daha çok severim hatta vefa bilirler değer bilirler ihanet etmeyi bilmezler sadık kalırlar kısacası hayvanlardan hiç bir zarar gelmez insanoğluna elinizden geldiği kadar sevin ve besleyin unutmayın ki bir çok hayvanın bakıma ihtiyacı var gidip bir sürü para verip satın almak yerine barınaklardan sahiplenin onların bize ihtiyacı var sevgiye yemeğe suya bakılmaya ihtiyaçları var keşke elimde olsa hepsine bakabilsem sahiplenebilsem

1

çok severim bir çok hayvan besledim . bu bir çok hayvan arasında kuş , tavuk ,ördek , kedi , köpek , inek ,koyun , keçi vardı .türleri ne olursa olsun hepsinin tek bir ortak özelliği var onlar gözleri ile anlata biliyorlar birçok şeyi . o kadar içten ve o kadar güzel ki bakışları ,insanın içinden onlara bakmak geliyor .sözsüz bir lisanları var.

1

hayvanlarla olan aram hiçbir kimseyle olmamıştır ve onların yanında daha mutlu olur insan ve ben tavşan besleme konusunda baya uzmanım.

1

hayvanların çok severim doğanın vazgeçilmez parçaları beni çok mutlu ediyorlar

1

cocukluğumda bahçeli bir evde yaşadığımız için bir çok tür hayvanımız olmuştur. kedi, köpek, tavuk hatta koyun bile beslemişizdir.

2

hayvanlarla aram iyidir. daha önce köpek besledim. akvaryumda balık besledim. ve en son olarak muhabbet kullarım vardı onları besledim.

1

çok beslerim büyük sevap hayvanlar sevilmez mi ya

1

aram iyi çok severim.hatta aytopuz adında bir köpeğim vardı

1

hayvanları severim. hiç beslemedim. kendi doğal ortamlarında olmalarını tercih ederim.