0

seri soru ve saçma soru paylaşımı hakkında?

merhaba sabah bi hanımefendi boyuna yemek nasıl yapılır diyordu şimdide mami18 para kasmak için seri seri saçma sorular açıyor çukur dizisinde vartolu kimdir o kimdir bu kimdir. allah aşkına şu forumu kirletmeyin yöneticiler artık buna bi dur desin. konu açmak için aradan 1 dakika beklemelisiniz vs şeklinde uyarı gelebilir.

4 cevap
0

bu konudan bende sıkıldım artık. sadece gelir elde ediyim diye sacma sapan sorular soruyorlar. bunu yapmak yerine sorulara cevap verip, daha mantıklı sorular sorsalar çok daha iyi olur. sayfanızın kalitelisini sırf gelir elde etmek için düşüyorlar. sorumani ekibi bu konuda elinden geleni yapsada, ne yazik ki genede bu sorun ortaya koyuluyor. biraz önce bir soru gördüm “mavi rengi nedir?” ya buna biz nasıl bir cevap yazalım? sırf bir gelir elde etmek için bize bunu yapmayın! haklı bir kazanc saglayın. bizde burda para kazanmak için yer alıp gec saatlere kadar emek veriyoruz. kimsenin bizim hakkımızı yemeye hakkı yok!

1

ne kadar kısa cevap yazılırsa okadar para veriyor sistem ne kadar uzun yazarsak okadar çok örneğin ben bu soruya 50 kelime yazıpta 2 kuruş alırken başka bir soruya 250 kelime yazsam 10 kuruş alıyorum. lütfen forumun düzenini bozmayalım burayı ciddi bir müessese gibi düşünelim arkadaşlar lütfen sadece para kazanmak için yapmayın bu işi. hem eğlenelim hem öğretelim hemde kazanalım ama öyle değil mi?

0

sorular kaliteli olmalı ve bilgilendirici olmalı. insanlar sorulardan eğlenmele ama aynı zamanda bilgilendirici olmalıdır kanaatimce. yemek yapma, il plaka sormak, film artislerini sormak gibi bilgi seviyesi düşük sorular sorulmamalıdır. daha çok herkesin araştırma yapıp ve sonra yorum yapabileceği bir ortam olmalıdır.

0

bence hiç gerek yok diye düşünüyorum hepsi 1 kelimelik bi sorular.