2

enes121488 bilmediğin soru hakkında neden saçma cevaplar veriyorsun?

ismini belirttim kullanıcı sorularımın altına girip soru ile alakasız ve tek harfe basarak cevap veriyor ya da bilmiyorum bay gibi kelimeler kullanarak cevap veriyor sorumani sitesi o kadar sessiz kaldılar ki herkes istediği gibi burada cirit atıyor böyle kullanıcıların sitede olmaması gerekir. sorularıma gereksiz cevap verdiği zaman ya da saçma cevap verdiği zaman sinirlerim bozuluyor?

3 cevap
0

bu kisi benimde soeumun altina bilmiyorum. sen biliyor musun bilmiyorsan hadi bay gibi bie cevap yazmisti. sorumani sitesiyle o kadar ilgisiz ki, biz yapsak bizi banlar kesin.. ama ne hikmrtse hala sitrsiyle ilgilenmemekte israr ediyorlar. ben boyle bir sitr kuracsgim ve siteyi kendi haline bırakacağım. aksine her dakika başı sitede olurum. heralde bunlar aktif olur, site kazanir, bizde kendi payimiza dusen parayi alir, keyfimize bakariz diye mi dusunuyorlar. anlamis degilim acikcasi. yani bana artik oyle bir halleri varmis gibi geldi.

0

aslında eskiden baya dikkat ediliyordu son zamanlarda ben de sıklıkla karşılaşıyorum. gereksiz, saçma, sadece harf veya ordan burdan kelimeler kullanarak uydurma paragraflar oluşturup yazıyorlar. sorumani bunlara dikkat etse güzel olur. sitenin kalitesi yerle bir oluyor. böyle saçma cevaplarla kazanç sağlanacaksa biz de uyduralım yani. her zaman kontrol edilirdi. son birkaç aydır böyle. benim sorularımn altına da bir kaç defa bir kullanıcı böyle cevap vermiş. dertleri ne anlamıyorum. bilmiyorsanız veya yorum yapamıyorsanız yazmayın bu kadar basit. dalga geçer gibi cevap vermeleri sorumaninin gözünden nasıl kaçıyor anlamıyorum. biran önce çözüm bulunsa iyi olur gerçekten de.

0

herhalde sorumani sitesi artık siteyi kullanmıyor yazarlara bırakmış diye düşünüyorum çünkü o gün şikayet ettiğim yazar halen hesabı kapanmadı ve şu anda birkaç tane daha öyle var onların hakkında soru açtığıma rağmen hiçbir şey yapmıyorlar demek ki tek harfle yüzlerce satır yazarak para kazanılıyor sormani sitesi demek ki engel olmuyor onlara da para ödüyorlar neden biz kendimize o kadar yoruyoruz araştırıp cevaplar yazıyoruz düzenleme yapıyoruz yazıları kontrolden geçiriyoruz bunların tek harfe basarak 6 seviyeye kadar ulaşan üyeler var sorumani dikkatine eğer böyle para kazanılıyor da bir duyuru yapın biz de öyle yapalım boşu boşuna biz de kendimizi yormayalım bize tek harfe basarak binlerce harf yazarak para kazanalım yani bu haksız bir kazançtır. neden benim biz burada kendi çabamızla parmaklarımızla gözlerimizde emek sarf ederken onlar tek harfe basarak o kadar uzun cevaplar veriyor neden sorumani sitesi bunlara engel olmuyor.