0

ilk zamanlara gore biraz dusuk. daha iyi olabilirdi cevaplardaki kazanclar. cevaplardaki kazanclar dusuncr cogu kisi soru sormaya yoneldi. hani belki bir iyilestirmw yapilabilir bu konuda. ama arkadaslar sunu da unutmayalim. arada reklamlara tiklayalim ki sitede kazansin. site kazandigi parayi dagitabilmek ve odeme yapabilmek icin dusurdugunu dusunuyotum. yani bu kadsr cok kisinin odemesini yapqbilmek kolay olmasa gerek. o yuzden surekli reklamlara tiklayip sitenin kazanmasini saglayalim. site kazanirsa bize yansitilan kazanclarin artacagini dusunuyorum.

0

her ne kadar ilk zamanlara gore kazanlarda biraz dusus olsa da bence suan en ideal seviyeyi buldu diyebilirim. ama site ici hareketliligin cokca olabilmesi icin surekli yarismalar ve etkinlikler yapilmasi taraftariyim. surekli bir sirkulasyon durumu olacak cunku.

0

bence gayet ideal. mutlaka bir denge olduğuna inanıyorum. sonuç olarak yalnızca biz üyeler kendimizi düşünemeyiz. bize ödeme yapan site sahipleri. bu sebeptendir ki ücretlendirmeyi gayet doğru buluyorum.

0

bence biraz arttırılması çünkü daha iyi olur insanlar geç artınca canları sıkılıyor.

0

yani.. iyi diyebilirim. lira olarak beklemiyorum sonuçta ama biraz daha iyi olabilirdi aında cevaplardan kazandığımız kazançlar. buna da şükür. sonuçta yazı yazıp para kazanıyoruz yani.. kuruş kuruş birikiyor

0

evet ben bu siteden çok memnunum hem kazançları iyi hem de güvenilir bir site diğer sitelere taş çıkartır. kazancı bence diğerlerine göre iyi ama biraz daha iyi olabilirdi. bence güvenilir olması herseye değer. bu şekilde başka güvenilir bir site bulamazsınız kazançları da zaten arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar o yüzden çok iyi bir site bence.

0

yani evet şimdi iyi güzel ama bence ilerleyen zamanlarda bu kazanç artabilir ve artacaktır da yeni üyeler gelirse bence artar.bende gayet memnunum şimdilik hiç bir sorun yok .

0

valla issiz insan için ideal ben memnunum yani.

2

şu an için bu sitenin kazançlara bana oldukça iyi geliyor. bir hafta gibi bir zamanda yaklaşık 50 lira kazandım.zaten site yetkilileri kazancımızı arttırmak için çeşitli etkinlikler yapıyor daha bu öğlene kadar çarpı 2 kazanç sayesinde 3 gün boyunca bayağı iyi bir kazanç sağladık ayrıca yapmış oldukları yarışmalar ile de ekstradan kazanç sağlayabiliyoruz. eminim ki ilerleyen zamanlarda kazançlar da iyileştirme de yapılacaktır.

0

bende daha yeni üye oldum birinin referansı ile anlamaya çözmeye çalışıyorum 1 kuris diyor bence çok az anlamaya çalışıyorum inşallah güzel olur

1

ben yeni başladım.işi çözmeye çalışıyorum.sadece verilen cevap mi önemli yoksa yazılan ve verilen cevabın uzunluğu mu önemli onu tam anlayamadim.eger ki her cevap için 1 kuruş veriyorsa cok az.parmaklar uyuşuyor benim resmen.

1

site henüz çok yeni.
şuan için kazançlar oldukça iyi.
site geliştikçe ve reklam aldıkça, muhakkak kazançlarda artış olacaktır.
ayrıca site yönetimi kazanabilmemiz için bence elinden geleni yapıyor, yarışmalar düzenleyerek bizlere katkıda bulunuyorlar.

0

merhaba @imindivanli25 kazanç başı değişiklik göstermektedir örneğin siz bu konuya 10 kelime yazarsanız 1 kuruş alırsınız ama uzun bir şekilde yazarsan örneğin 50 kelime 5 kuruş daha uzun yazarsan 10 krş 30 krş diye artmaktadır.
ama dikkat bunları yaparken cevapların özgün olmasına çok dikkat ediniz..

0

ben daha yeni az önce birinin referansı ile keşfettim.. ama 1 krş çok az.. bence biraz daha iyileştirme yapilabilir

0

biraz az buluyorum ama bu devirde kimse kimseye durduk yere para vermediğini düşününce gayet iyi.

0

evet ama 2x bittikten sonra ne kadar yazarsak yazalım kazanç olarak düştüğünü görebiliyoruz odq normal bişey ama gene iki katı alacağımız kesin.

0

kazançları düşük buluyorum kazanç başna 1 krs değilde 5 krs olsa daha iyi olurdu.

1

site kazançları bayağı ideal sayılır. bunun gibi para kazandıran bir site dahi görmedim ben. varsa da bilmiyorum. ama sorumani'yi tek geçerim.

0

yeni bir site için kazançların ideal olduğunu düşünüyorum.