0

her ikiside ciddi ve dürüst olması saygılı olması tüm engelleri ortadan kaldıırıcaktır

0

ideal erkek ve ideal kadın kişiden kişiye değişen bir düşüncedir.
ama toplum olarak ortak düşüncemiz erkeğin iyi bir işi evi arabası olması gerek. ideal kadının ise güzel çalışkan yemek yapmayı bilmesi gerekir erkeğin sözünü dinlemelidir vesaire. dediğim gibi bu genel toplum düşüncesi kim ne der diye çok düşünmeyin yaşamınıza başkaları girmesin.

0

yani şimdi herkesin idealindeki erkek ve kadın tarzı farklıdır. ben şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama olurda karar verirsem tercihimi maneviyatı bilen yaşayan birinden kullanırım.bir çok kişi için farklı yönde kullanır tercihini.benimle tezat birini tercih edilebilir. kısacası saygı duyarım. herkesin idealindeki kadın ve erkek figürü farklıdır. aynı zamanda şuna da açıklık getiriyim. dış görünüş olarak ta ideallerine kadın, erkek figürü de vardır. kimisi uzun boylu , esmer vs.kimisi orta boylu ,kumral gibi.

1

ideal kadın ya da ideal erkek diye bir şey yoktur.
her insan kendini yetiştirmek ve toplum içerisinde kültürel ve sosyal açıdan kendine ve etrafına faydalı olabilecek birikimde ve karakterde olmak zorundadır.
bunun yanısıra insanların meslekleri, kariyerleri de karşınızdakine sizin hakkınızda bir fikir verecek olduğundani yaptığınız işinizde de başarılı olmanız gerekir.

0

ciddi olmalidir,ne konustugunu bilmelidir,oturmasini kalkmasini bilmelidir,mantigi ile dusunmelidir.saygi ve sevgi icerisinde olmalidir.topluma faydali olmalidir.