0

ke ekonomisi için bir zarar olarak görüyorum

0

şekerin zararı ilk çıktığında bilinseydi yasaklanırdı. bence şeker fabrikaları komple kapatılmalı. çünkü rafine şeker beyaz zehir...

1

son fabrika satıldığında, son üretici toprağını terk ettiğinde, soluk benizliler betonun ve asfaltın yenilmeyecek bir şey olduğunu anlayacak. ama iş işten geçmiş olacak. milli sermayenin bu kadar kolay harcanması kanıma dokunuyor.

1

şeker fabrikalarının satılması halkın tepkisini çekmiştir. yöre halkının geçim kaynağı olan şeker fabrikalarının satışında insanlar bu durum hoş karşılamamıştır. ayrıcı birçok ilde bulunan şeker fabrikalarının da satışları da aynı şekilde yöre halkı tarafından haş karşılanmamış ve büyük bir tepkiye neden olmuştur. yerli ve milli olan şeker fabrikalarının da yerli kalması, yani devletin kontrolünde kalması daha iyi olurdu kanatindeyim. eğer gerçekten satış işleminden duyulan bir rahatsızlık olmasaydı bölge insanı bu durumdan rahatsız olmazdı.

0

bence devredilmemesi gerekiyordu . bura atatürk zamanında devletçilik ilkesi kapsamında geliştirilmişti . şimdi bu duruma gelmesi hazımsancak olay değildir . ben devredilmemesi taraftarıyım.