0

komsulari pek sevmem aramda cok ıyı degildir..ben kendın halında takılmayı seven bırı oldugumdan pek muhattap olmam komuslar ıle.

0

komşularımdan memnunum gayet iyi ve saygılı insanlar bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

0

komşularından gayet bir memnunum ama komşuluk komşuluk ilişkileri karşılıklıdır sonuçlarınızı ayı davranırsanız komşular daha ona göre hareket eder 2 senedir aynı apartmanda oturduğum insanlar ve ölçülü ve iyi davranıyorlar biz de onlara karşı aynı davranışları sergiliyoruz dediğim gibi her şey karşılıklıdır ve tabii ki sünnete göre yaşamak lazım komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş sevgili

0

komşularımı malesef hiç sevmiyorum hiç komşum yok çok mutsuzum o anlamda anlayışsız cahil değişik tipler benim komşularım

1

bana doğru gelen komşumu severim. benimle muhabbet kuran komşumu severim. ama artık böyle şeyler zor oluyor komşu komşuyu görmemek için muhabbete girmemek için görünmez oluyor.

0

değişiyor, sevdiğim komşum da var sevmediğim de var.

0

pek komşum yok. apartmanımda birkaç köylüm var çalıştığımdan dolayı pek gidiş geliş yapmıyorum. komşuculuk yapmama gerek yok çevremde akrabaları var. onlar ile vakit geçirdiğim için çok fazla başka insanlara ihtiyaç duymuyorum .

2

pek tanımadığımız için birbirimizi buna bir cevap veremeyeceğim. çünkü bizim apartmanda komşuluk ilişkisi denilebilecek bir ilişki yok maalesef.

0

komsu komsunun kulune muhtactir denir bizde :)

0

ne demişler ev alma komşu al gördüğüm zaman selamlaşırım

0

bazı komşularımı seviyorum diğerlerilerine sevmiyorum. çoğu zaten işe yaramıyor. yani insanlıktan nasibini almamış insanlar. kötü kişilerden gerektiği kadar uzak kalmaya çalışıyorum.

1

hayır çünkü komşum yok şuan. olduğun da sevmezdim. çünkü apartman da kimse kimseyi tanımazdı.

0

ben komşularımı seviyorum. çok içli dışlı değiliz, yakınnahbaplık ilişkileri yok apartmanımızda. ama hepsi çok nazikminsanlar. selam verirler, hal hatır sorarlar, gürültü yapmama ve temizlik konusunda hassaslar. apartman görevlimiz aileden biri gibi. bazen anahtarı kapının üstünde bıraktığımız oluyor, gelip fırçasını atıp gidiyor.:) mecbur kalsam ve gecenin bir vakti komşularımızdan birini çalsam eminim ki hiç düşünmeden yardımcı olurlar. aynı şekilde ben de severek yardımlarına koşarım.

seviyeli bir beraberlik yaşıyoruz nitekim komşularımızla...:)

0

son zamanlarda apartman hayatı yaşıyorum ve pek komşuluk yok gibi .bu nedenle komşularımı tanımadığım için bir şey diyemiyorum ...