0

ben komşularımın beni nasıl rahatsız etmemelerini istiyorsam, onlarda aynı şekilde beni rahatsız etmeye hakkı yok... ama yok, illa sez yaparlarsa da sonuna kadar giderim açıkçası. önce kendisine, olmazsa yöneticiye, yine olmazsa bu sefer polis, savcı ne varsa işin içine karıştırırım. kimse kusura bakmasın, evimdeyim diye istediği gibi de davranamazsın yani. adabı muaşeret var. biraz uyun yani.

0

onların verdiği rahatsızlık karşısında benim yaptıklarım az bile

0

ben fazla dikkat ederim kimseyi rahatsız etmemeye çalışırım gürültü yapılıyorsa uyarırim başkalarını rahatsız etmemek için herhangi rahatsız edici davranis yapmaktan cekinirim yapacaklarındada uyarıda bulunurum

1

ben mesela komşular duymasın diye bir şey yaparken ses çıkarmadan yaparım ama bazı komşulara bakıyorum öyle böyle ses çıkarıyorlar ki insan çok rahatsız oluyor. bir de gece vakti çıkarınca daha çok rahatsız oluyor.

1

biz komşularımızı rahatsız etmekten çok çekiniyoruz ama tabi onların rahatsız olacağı şeyler bazen istemsizce de olsa ortaya çıkabiliyor. ve bunlar için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. bir de biz komşularımızı düşünüyoruz ama onlar bizi hiç düşünmüyor. mesela biz komşularımızın balkonuna bir şey gitmesin diye yukarıdan örtü silikmiyoruz ama onlar silikiyorlar. he bu da yetmiyormuş gibi üst kattan yere poşetle pat pat diye çöp atıyorlar. böyle saçma komşularımız var bizim.