0

önerdiğin bir kadın parfümü yok kadının en güzel kokusu kendi vücudunun temiz kokusudur zaten vücuduna temiz bakan bir kadını kötü kokma olasılığı yoktur herhangi bir parfüm ve kolonya ya da ihtiyacı yoktur benim için en güzel kadın parfümü gerçekten kişinin kadının kendi has kokusudur bakımı yapıldığı sürece ne koltukaltı ne saç ne de herhangi bir vücudumuzun bir yeri korkmaz mesela dalan yeşil sabunla banyonuzu yapın banyo yaparken eğer kovaya su dolduruyorsanız içine çiçekler güller papatyalar atabilirsiniz çam ağacı dallarından koparıp da atabilirsiniz ve farkı doğal kokmayı bu şekilde elde edebilirsiniz bir kadın sigara kokmuyorsa ter kokmuyorsa yemek ve benzeri kokmuyorsa zaten temiz bir kadındır parfüm sıkılmasına gerek yoktur bunun dışında limon kolonyaları tercih edilebilir çünkü limon doğal bir şey olduğu için ama kimyasallarla karıştırılıp kolanya haline getirildiği için bunu da pek tavsiye etmiyorum sadece limonla evin elinize oluşturup yıkadıktan sonra vücudunuza sürdüğünüzde bile elinizi koku her yere yayılacaktır şu an herkes en ucuz parfümü ya da en pahalı parfümü kullansa bile herkes aynı kokuyor afedersiniz genelevdeki bir kadın bile en pahalı parfümü kullanabiliyor ve oraya giden erkekler dışarıda duyduğu kadın parfümü kokusu ona benzettiği için bari bazı çağrışımlarda bulunduğu için kendine hakim olamıyor tabii bu erkeklerin öküzdür ama parfüm gerçekten tehlikelidir bu konuda eski sevgilinizin parfümünü yeni bir kızda ya da bir erkekte duyarsanız bu size olumlu veya olumsuz etkileyip psikolojik hallere sokacaktır bence parfüm çok gereksiz her şey doğada mevcut ben köylerde yaşayan teyzelerin kokusuna hayranım un kokuyorlar elma kokuyorlar domates kokuyorlar o kadar doğal bir koku ki milyarlık parfümün üstüne tercih ederim köydeki teyzemin kokusunu ağaç kokuyor kadınlar ağaç bulut kokuyor daha kokuyor köy çeşmesi kokuyor öyle güzel bir koku doğal bir koku

0

caldion bayılıyorum o tatlımsı kokusuna ama zevkler ve renkler farklıdır tabi
avon serisinden purbalanca chreish perceve de olabilir

0

lacoste avon oriflame ersag farmasi pür bakanca edvence

0

avon, oriflame, dolce bildiğim, güzel parfümlerdir.

0

kadın parfümlerinde birçok marka vardır ama tercih yaparken teninize uygun kokuyu bulmak zordur çünkü her tende her parfüm aynı durmuyor bunun için ilk önce tenimize giden parfümü bulmak gerekir benim tercihim avon perfect dolce vita pastel ve gelişimedir genelde bunları kullanıyorum tenime yakıştığını düşünüyorum bu kokuların

0

dolum parfüm tavsiye ederim relerimdi ve çiçek kokuları güzel oluyor tabiki tanede uyumlu olacak

0

çiçek si kokular çok güzeldir bende bir bayan olarak çiçek si kokuları çok severim valentinaya özelikle bayılırım parfümü çok severim amma koyu parfüm leri hiç sevmem bazı insanlar çok koyu parfüm kulanıyor kullanmadan önce lütfen bizide düşünün burnumuz kırılıyor

0

parfüm alırken bazı noktalara dikkat etmek gerekmektedir. sizi yansıtan parfümleri seçerken aynı zamanda içeriğinin doğal olmasına da özen gösterilmelidir. bayan parfüm önerilerinde bazıları ise şunlardır. motto ve capris isimli parfümler hem kalıcı hem soft bir kokudur. aynı zamanda içerik olarak kimyasal barındırmaz.

0

kadınların vazgeçilmezi parfüm çok önemlidir onlar için özellikle de özel günlerde en farklı ortamlarda kullandıkları parfümler oldukça etkilidir ortamda o yüzden kullandıkları parfümün markası da çok önemlidir ve kokusu da önemlidir açıkçası. kadınlar genellikle bazı kadınlar özellikle hiçbir şekilde parfüm sevmiyor ve doğal şeyler kullanıyorlar genellikle bunlar da çok iyi bence doğal şeyler en azından. baz parfümler var gerçekten çok iyi kadınlar için bu parfümler genellikle bildiklerim şunlar:
burberry weekend: bu parfüm kadınlar tarafından en çok tercih edilen parfümler den birisidir ve özellikle özel gecelerde kullanırlar. ferah bir kokusu vardır erkeklerin başını döndürecek şekildedir neredeyse. hareketli ve çok güzel içinde bir kokusu var insanı gerçekten kendinden alıyor ben kullanmadım açıkçası ama arkadaşlarımdan kullananlar var ve oldukça çok güzel kokuyor çiçeksi bir kokusu var.
guccı bu guccı:bu parfümde oldukça çok iyi bir parfüm. içinde böğürtlen ve portakal çiçeği kokuları var insanı gerçekten bir portakal bahçesinde hissettiriyor ve çok güzel bir kokusu var kadınların en çok tercih ettiklerinden birisidir buda.
boudoır bu vıvıenne westwood:bu parfüm erkekleri gerçekten baştan çıkaracak parfümlerden birisidir en sık kullanılan parfümlerden birisidir kadınlar için. parfüm özellikle bir erkekle dışarı çıkacaksınız özellikle tercih etmeniz gereken bir parfümdür baş döndürücü bir etkiye sahiptir ve vücutta oldukça kalıcıdır parfüm.
dıor hypnotıc poıson: bu parfüm daha çok esrarengiz ve güçlü görünen kadınların parfümdür daha çok onlar kullanır bu parfümü ve oldukça vücutta kalıcıdır. içinde yasemin vanilya badem özleri vardır bunların kokusu oldukça çok güzeldir kalıcı bir etkiye sahiptir kadınlar dediğim gibi çok kullanmaz parfümü ama kendine güvenen kadınlar daha çok kullanırım parfümü herkesin parfümü değil yani.
mıss dıor cherıe: bu parfüm genellikle erkekleri baştan çıkaracak niteliktedir ve daha çok canlı kadınları ve hareketli kadınların kullandığı bir parfümdür. herkes kullanır parfümü genellikle ve oldukça kalıcıdır vücutta. içinde yeşil mandalina kokuları vardır oldukça çok güzeldir bu parfüm ben de kullanmıştım açıkçası ve çok güzel ve kalıcı bir parfüm insana canlılık veriyor.
fan dışarıda fendi: bu parfüm daha çok altın sarısı renktedir ve dışı altın rengindedir ve insana mutluluk verir . genellikle kadınların tercih etti parfümlerden birisidir ve sık kullanılan parfüm genellikle özel insanlarda kullanılır.
lolıta lempıca femınıne: bu parfüm oldukça çok güzel bir parfümdür ben de kullanıyorum açıkçası gerçekten çok güzel bir parfüm ve insana mutluluk veren bir parfüm daha çok kadınların tercih ettiği bir parfümdür bu. içinde menekşe özünden dolayı insana mutluluk verir yani her ortamda ve her yerde bulunması gereken bir parfümdür oldukça kalıcıdır vücutta. başka bir parfüm bilmiyorum açıkçası genellikle bildiklerim bunlar ben de aralarından bazılarını kullanıyorum ve oldukça memnunum en çok kullandıklarım bunlar.

0

layd milion
tavsiye edrm 5 senedir ayni kokuyu kullaniyorm

0

coco chanel
amor amor
avon
bence şöyle yapın açık parfüm satan yerde kokuları deneyin sonra beğendiğiniz 2 tane alın. eğer cidden güzel geliyorsa size sonra orijinali alın. çünkü bazen 300 tl verip orijinal alınıyor alt notası size uygun gelmiyor bunu niye almışım diyorsunuz bunu yapmamak için ya orjinalin minik boyunu almak ya da çakma alıp ise yarar geldiği zaman orijinal almak mantıklı geliyor. bu de meselaa coco chanel çok güzel ama fiyatı 500 falan. o yüzden uygun fiyat ve çakma olmayan daha iyi bir tercih. coldion markası var o da gayet güzel. fiuayyi da iyi deodorant u da var onun onu alıp deneyebilirsiniz.
hneim. önerilerim bu kadar

0

en iyi kadın parfümleri etkileyeci kalıcı ve çekici olmalıdır. sonuçta kadının güzelliğin yanstımayan bir koku düşünülemez. zaten en iyi kadın kokusu markalarıda buna göre seçilmiştir. bir kadın kendini özelliklerini ön plana çıkartan ve tenine uygun kokuyu bulduğu zaman bu kokuyu yıllarca ama yıllarca kullanabilir. hatta bu konuda oldukça takıntılı olduklarınıda söyleyebiliriz. eğer kullandığınız koku teninize uygun bir koku (parfüm) ise değiştirmenize zaten gerek yoktur.şimdi gelelim en iyi kadın parfümlerine:
1-chanel no 5 edp kadın parfümü
tepe noktası: aldehitler,bergamot,liman,portakal çiçeği ve ylang ylang
kalp noktası: yasemin,gül,zambak,süsen
dip noktası: vetiver,vanilya,amber ve paçuli
kalıcılık: yüksek
tanımlayıcı özellikler: klasik,ikon,sonsuz,kışkırtıcı ve zamansız
fiyatı: 499 türk lirası (100ml)
2- parfüm ise:
lancome hypnose edp kadın parfümü
tepe noktası: vetiver ve tutku çiçeği
kalp noktası:vanilya
dip noktası : yasemin ve orkide
kalıcılık : yüksek
tanımlayıcı özellikler: iddialı,hipnotize eden,gizemli ve büyülü
fiyatı:385 türk lirası (75ml)
3- lancome miracle edp kadın parfümü
tepe noktası: liçi,frezya ve manolya
kalp noktası: yasemin,zencefil,karabiber
dip noktası: misk ve amber
kalıcılık: yüksek
tanımlayıcı özellikler: güzellik,mucize ve sürpriz
fiyatı:435 türk lirası (100ml)
4- jean paul gaultier clasic
tepe noktası:anason,portakal çiçeği ve mandalina
kalp noktası:zencefil ve orkide
dip noktası: vanilya,misk ve kehribar
kalıcılık:yüksek
tanımlayıcı özellikler : dişi cazibe ve duygusal
fiyatı 405 türk lirası (100 ml)

0

kadının tenine ve kadınla pozisyonuna göre değişir kardeş

0

212 sexs, d&p elma aromalı, beyoncé, zara

0

taze bir his için oriflime in parfümlerinden divine muhteşem. ağır olmayan, herkesin kullanabileceği bir parfüm. ara ara sıkıldığıbız zamanlar olacaktır. o zaman da lacoste klasik önerilir. yine ilk sıkılmasından 5-10 dk sonra kendinizi çok iyi hissettirecek bi kokuya bürünüyor. kokuların panik atağımı tetiklediğini düşünürsek, bu iki koku bana yetiyor

0

kadinlar genelikle avone ve pierre cardin marka parfumleri kullanmayi cok severler. gercekten de hos bir kokuya sahip.olan iki parfümdür. ben de her zaman sevgilime bu iki tur parfumden alirim. sevdiğim kiza bu parfümlerden hediye ederim. çünkü bu parfümlerin kokusunu cok ama cok seviyorum. mis gibi kokuyorlar. bana kalirsa her kadin bu tür parfümleri kullanmasi gerekir. ben mesela anneme de onun yanina gidince bu parfumlerden alirim. parfumler insanlara güzel hoş kokular verir. bulunduğunuz ortamda rahat etmenizi saglar. temiz ve bakımlı olduğunuzu gosterir. kendinize bakim yaptığınız herkes tarafından onaylanır. gideceğimiz bir yere mesela düğün olur cami olur. mutlaka koku falan sürmemiz lazim. guzel hoş görülelim diye bunlar cok ama cok önemlidir. ben her zaman camiye giderken parfüm sikar giderim. ama abartmadan mutlaka az bise sıkın. fazlasi insanlar tarafından rahatsizlik yaratabilir. belki o insanlardan bazıları bunu hoş karsilamaz. mutlaka dikkat edelim . bende oyle yapıyorum . eger az sıkarsanız daha güzel olur. bulunduğunuz ortamdaki insanlar etkilenmez. benim kendi düşüncelerim bunlardir. herkesin düşüncesine de saygı duyarım duymam da gerekir yani. bana katilan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. bütün seyler bunlardan ibarettir.

0

kadin parfüm markaları çeşit ceşit vardir. bunlar sunlatdır.
dove
loreal paris
avone
pirre cardin
lacosse
bukadar bildiğim kadarıyla baskada bildiğim yoktur.

0

sahten olamyan hermarka kullaınılabilri bence kardşeimm..

0

ben de bir kadın olduğuma göre şimdi size en sevdiğim kokuyu göndereceğim kesinlikle benim kullandığım ve çok sevdiğim bir koku victoria’s secret parfümlerini çok severim evet biraz fazla pahalı gerçekten ama indirime girdiği zamanlar falan oluyorkesinlikle benim tercih ettiğim tek kadın parfümü diyebilirim kokuları inanılmaz kalıcı oluyor ve aşırı kaliteli üstündeki giysileri yıkamama rağmen asla koku geçmiyor resmen üstüne sinip kalıyor.evet korkuları gerçekten anlamda gerçekten çok pahalı bir marka ben de çoğu zaman alamıyorum ama eğer gücünüz ve imkanınız varsa kesinlikle bu markayı tercih etmenizi isterim bütün ürünleri bence çok başarılı.ve o mağazaya gittiğinizde teninizde hangi koku daha iyi duruyor diye test yapıyorlar örneğin vücudunuzun kokusunu bilmiyorsunuz ve hangi koku sizin teninizde güzel duruyor bunu bilmiyorsunuz onlar orada bir test uyguluyor ve tene uygun olan kokuyu seçiyorlar başkalarının teninde duran koku sizinki ile aynı olmayabiliyor tenden tene değişiklik gösterebiliyor en güzeli de bu bence.eğer sizde kendi kokunuzu bilmiyorsanız ve vücudunuzda kalıcı bir koku istiyorsanız kesinlikle size bu markayı öneriyorum.

0

çiçeksi kokular hoş bence , dolum parfümlerden zen de güzel .