0

oriflame eclat-weekend
lancome tresor
hypnotic-poıson
avon wish of love
dolce gabbana light blue

0

perseve paris olimpia benim vazgeçilmez kokularımdır. her parfüm her tende aynı kokmuyor kendi vücudunuza göre bir parfüm bulmanız en doğrusudur. ve 5 10 tllik dolsurulan pardümlerden uzak durunuz. herkes alıyor herkes aynı kokuyor. bu hoş bir durum değil. hatta kanser yapıcı özellikleri var olduğu için asla almayın derim.

0

odunsu kokularin hastasıyım bide amor amor, little black dress, persev,

0

çok marka takıntım yoktur. hangisi güzel ise onu deneyip alırım. ama daha çok soft kokuları tercih etmeye çalışıyorum. 5 metre öteden gelen kokular bana göre değil.

0

ben pek bilmiyorum ama çiceksi kokular cok hos geliyor ve fazla sıkılmaması tarafyariyim bazi bayanlar var tüm siseyi üstüne bosaltiyor ve bu hiç hos değil çok rahatsiz edici bir şey.

0

ben çiçeksi kokuları,hafif kokuları beğeniyorum. bunun için "pur blanca,wish love,paris hilton, victoria secter" tarzındaki kokuları öneririm. daha odunsu parfümler arasında little black serisi favorim.

0

önemli olan parfumun kokusu değil bir kadının kendi kokusudur .

0

victoria secret ve chanel kokularina bayılıyorum

0

kadınlar lütfen erkek olarak söylüyorum çikolatalı çilekli muzlu gibi yenilebilir meyvelerin aramalı parfümlerini sıkmayın canım

1

ben gün boyunca fresh hissetmemi sağlayacak kokular tercih ederim. her gün parfüm kullanmam.. nivea fresh deodorant kullanırım.. özel bir yere gideceksem parfüm kullanırım. o da iki parfümüm var biri zara'dan aldığım parfüm.. diğeri de oğlumun bana yurt dışından getirdiği gözüm gibi baktığım enfes kokulu ki bunu cemiyetlerde falan kullanırım ki tükenmesin diye..
onun adı da bvlgari jasmin noir edp'dir. bence en karakterli, iz bırakan parfüm o yüzden özel zamanlara ayırırım. kalıcı.. bilekliğime denk gelmiş, üç gün kokusunu hissetmiştim.

0

benim en çok kullandığım parfüm calldion dur.

0

az önce bir yemek sorusu cevaplamıştır yemek kültürü ile alakalı bu soruda da aynı yanıtı vereceğim galiba bir sürü güzel ve alkolsüz koku çeşitlerimiz var ama biz nedense yabancılardan gelen ürünlere bir meraklı bir toplumuz en hiç parfüm kullanmadım kullanmam da illa bir koku kullanacaksan onu da topraklarımızda yetişen bir koku çeşidini tercih ederdim

0

lan cami tuse parfüm burberry parfüm femme versace parfüm giorgio armani

0

çıktığından beri lancome la vie est belle kullanıyorum. inanılmaz kalıcı ve durdukça daha da güzelleşiyor. ondan önce de hipnotic poison kullanıyordum, akıllara zarar çekicilikte bir koku. bir sürü güzel koku var tabiki ama bunlar beni çoktan tavlamış olanların başında geliyor. burberry artık klasikleşti gibi. ama givenchy kokuları da çok hoş ayrıca söylemeden edemeyeceğim.

0

önerdigim kadin parfumleri;
avondan: pur blanca, femme, incandense
yani ben kullanmistim cokta memnum kaldim. pur blancayi kullaniyorum surekli gercektende cok guzel bir parfum. hem bu parfumlerin kremleride var kendileriyle ayni kokuda kullanmanizi tavsiye ederim. bide tabiki amor cok guzel bir kokudur

0

kadınlara önereceğim parfüm olarak dedorant kullanmalarını öneririm.

0

burberry - my burberry , emporio armani- si , tom ford- black orchid

0

jador güzel bir parfüm. ama zevkler farklıdır tabi

0

caldion.hem uygun fiyatlı hemde seviyeli kokuları mevcuttur.

0

bence her bayanın zevki ve tercihi farklıdır birde yazlık kışlık var galiba