0

fps olarak csgo, pubg(pubg lite), lol...
interner derken tarayıcıdan bahaediyorsan town of salem, gartic.io tarzı
mobil için de town of salem,auto chess

0

benım sadece oynadıgım oyunlar para kazanmak üzerıne vakıt gecsın dıye oyun oynamam zaten vakıt gecmesı için şansım yok küçük bebegım oldugu için fırsatım yok ara ara para kazanmak için goruyorum oda bu aralar sadece buraya gırış yapıyorum vakıt buldukca tabi oyda oyun isteyenler goole üzerınden araştırıp bulabılır okadar cok oyun varki ama ben oynamadıgım için malesef sana bı önerım olamıyor

0

strateji oyunu olan travian isminde oynadığım çok güzel bir oyun tavsiye ederim

0

steam üzerinden ulaşabileceğiniz cs-go oyununu oynamanızı tavsiye ederim.eskiden cs oynamışlığınız varsa tavsiye ettiğim bu oyundan fazlasıyla keyif alırsınız.ayrıca kendim oynamadım ama arkadaşlarım pubg oyununu fazlasıyla tavsiye ediyorlar.bu oyunu da oynamayı deneyebilirsiniz.

0

pubg var savaş oyunu bir paraşütten farklı bölgelere atlıyorsunuz gerekli ekipmanı ve silahları toplayıp 100 kişi içinden 1. olmaya çalışıyorsunuz ve oyunu kazanıyorsunuz. bunun dışında fun okey var uygulama içinde 101 okey normal okey at yarışı gibi çeşitli oyunlar var.

0

ben ara sirs cs 1.6 online oynuyorum.oyunyoneticisi adli siteden butun gereksinimlerini indirip oynayabilirsin.

0

steamdan cs go adlı oyunu oynamanı şiddetle tavisye ediyorum. gerçekten çok güzel. counter in en son sürümü ve grafikler mükkemmel. ayrıca oyundan para kazanmanda mümkün.

0

win3win var google playe yaz çıkar üye olurken ramazan5151 yaz ref kısmına daha çok kazan.