0

hayır ilişkide erkeğe yüklenmez tüm yük karşılıklı sorumlulukları paylaşmak lazım

0

hayır tabiki de bir ilişkide erkeğinde kadınında sorumlulukları ayrıdır. ikisininde ayrı ayrı sorumlulukları vardır. sadece erkeğe yüklemek doğru olmaz tabiki .

0

tabii ki de bir ilişkiden tekrar tarafa yüklenmemeli, tek sorumlulukta erkeğe ait değildir bu ilişki iki kişilik yaşandığı için iki tarafında eşit miktarda sorumluluğu vardır herkes kendine düşen görevleri sorumlulukları yerine getirmelidir ve karşısındaki kişiyi de düşünmeli ona göre hareket etmelidir. bir sorun oluşmaması için iki tarafta çabalamalıdır.

0

hayır kesinlikle sorumluluk erkekte olmamalı sadece erkeğin omuzlarında yük haline gelmemeli ilişkide fedakar olunmalı hem kadın hem de erkek sorumluk sahibi olabilir tabii ki de yani zaten ev konusunda, iş ,çocuk ,beslenme gibi durumlarda sorumluk hep annenin üzerinde para kazanmak evi geçindirmek anneye destek olmakta babanın üzerinde yani her iki tarafında kendine ait sorumlulukları var zaten hiçbir anne ben sorumluk sahibi değilim diyemez çünkü ev hanımı olan bir bayanın bile çok fazla yükü ve sorumluluğu oluyor.bence her iki tarafında kendine ait sorumlulukları var.

0

hayır sadeve erkekte olmamalıdır! ilişkide her iki tarafta aynı sorumlulukları almalıdır. iki tarafta alttan almasını bilmek zorundadır. eger yük sadece erkek tarafına binerse adil bir durum olmaz ve saglıklı bir ilişki olmaz. her yükü erkek alırsa bi yerden sonra bu durum kavgalara yol acar! eger erkek bir şeylerin sorumlulugunu alıyorsa kadında aynı sorumlukları almak zorunda!

0

hayır tabi ki tüm sorumluluğu karşı tarafa yüklemek sağlıklı bir ilişki için doğru bir davranış değildir. her iki tarafta karşılıklı sorumluluklar almalıdır. yok günaydın mesajını önce sen at, yok sürekli erkek hediye alsın falan bence hep karşı taraf sürpriz yapsın bence bu adil değil. her iki taraf mutlu olmak için birlikteyse karşılıklı sorumlulukları olmalıdır.