0

ben yeni başladım zamanı gelince çekilecek tutarı yapınca çekerim

0

ben daha ödeme eşiğine gelemedim ama az kaldı inşallah bu hafta içinde çekeceğim.

0

ben şu ana kadar bu siteden 165 lira para çekmiş bulunmaktayım. o yüzden siteye güvenim tam ve hala devam ediyorum.

0

evet ben 3-4 gün önce 30 tl çektim arkadaşlar siteye güvenebilirsiniz ben ilk defa bir siteye bu kadar güveniyorum 30 tl çekim talebi verdiğimde yatırmazlar diye düşünuyordum ama eğerki yatirirlarsa siteye güvenip devam etcem dedim öbür gün yatırdılar devam ettim ve şu an bir 25 tl daha yaptım.

0

ben üç kere çektim. bugünde limiti tekrar geçtim ve birkaç gün içerisinde öyle çekeceğim. maksadım biraz yüksek bir meblağ yapıp o ödemeyi almak. dördüncü ödememi almışken dişe dokunur bir para olsun bir ihtiyacımı gidersin diye.

1

sorumani gibi güzel bir siteden tabikide parasını çeken olmuştur.geçen hafta felan sitede baya bir para kazananlar oldu.bu ödüllü yarışmalar felan baya bir para kazanan oldu siteden.ve paralarınıda rahatıkla çektiler.saten bu gibi güzel siteden para çekmemen imkansız bir şey.bundan dolayı için rahat olsun paranı rahatlıkla alabileceksin.sadece biraz sabırla 25 tl ve üstüne gelmeyi çalış sonra ödeme talebini başlat sorumani bir kaç incelemeden sonra paranı hemen atıcaklar saten.merak etme yani siteye olan güvenin tam olsun.

1

varmış video falan çekenler var ama bakalı bizde çekebilecezmi