0

kesinlikle okunmalı hem kelime haznesi hem genel kültür her açıdan geliştiriyor. kesinlikle okunmalı

0

bana kalırsa gerçekten başarılı olunmak isteniyosa kitap okunmalıdır kitap insanın bilgisini yüceltir insana bilmediği bilgileri öğretir suanki nesil hep telefon hep telefon bence kitap okumak kadar güzel bişey yoktur.

0

hayir ben oyle birsey oldugunu sanmiyorum.
once zekaya sahip olmaniz lazim kitap ise buna ek birseyler katabilir..ama kitap okumak kotu degil tabi arkadaslar ne kadar okursaniz o kadar iyi

0

kesinlikle okunmalıdır insanın kelime dağarcığı gelişiyor olaylara bakış açısı farklı oluyor

0

sadece kitap okumanın başarılı olmak için yeterli olduğunu düşünmüyorum tabiki, ama kitap okumak da başarılı olmak için bir unsur,kendini geliştirmek,araştırmak,öğrenmek,okumak,her an yeni bir şey öğreniyoruz hayatta bence hepsi bir bütünün parçası.

0

evet bence kesinlikle kitap okunmalıdır.

0

bana kalırsa gerçekten başarılı olmak için çok kitap okumak lazım çünkü ne kadar kitap okursak okadar çok bilgi hazinemiz gelişir. bunun içinde saçma sapan kitaplar değil de ünlenmiş gerçekten insanı heyecana sürükleyen acaba şimdi ne olacak tarzındaki sürükleyici kitaplar okumak gerekir. felsefik düşünmek gerekirse zaten felsefecilere göre hiçbi tane doğru yargı yok herkes kendi düşüncesini ortaya atmış ama bi türlü orta yerde buluşamamış insanlar topluluğu.

0

hayatta bugün ve yarın başarılı bir birey olmak istiyorsan mutlaka kitap okumalısınız.

0

kitap internet televizyon radyo hepsi kitap bilgi için