1
0

aşk görüpte görmemek duyupta duymamak sevipte sevmemek kısaca yokluktuktur.

1

aşk seni yeniden dünyaya getiren bir duygudur sanki o karşına çıkmadan önce asla yaşamıyormuşsun gibi hissediyorsunuz ben şahsen aşık olduktan sonra yaşamak ne demek sevmek ,sevilmek, hayatta olmak ne demek öğrendim aşk o arayınca heyecanlanmak kalbim hızlı hızlı akması sesini duyunca elinin ayağının bir birine girmesidir.aşk o kadar şahane bir duygu ki tarifi yok bence ya hissetmek.onu içinde hissetmek kalbinin taaa derinliklerinde şahade bir yerde duruyor.ben anlatamam ya bende tarifi yok gerçekten.

0

aşk öyle güzel aynı zamanda okadar da acı olabiliyor bir yemeğin acı olduğunu bile bile yemek gibi canın yanar ama o ask bitince o can yanması bile sana okadar tatlı gelir ki arar olursun o günleri gözünün kör.oldugu yanlışın sana doğru geldiği bi dönem yaşarsın sonra ask seni terk edince çakılırsın yere neye uğradığını şaşırırsın yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu elindekileri bi hic uğruna kaybettiğini anlarsın ama boş zamanı geri getiremezsin

0

@furkanyilmaz38 ahahjaha evde cıglık attım ya. bu nasıl bir cevap kardesim. sen aşkı nasıl yasıyorsun öyle? 5 dk önce aglıyordum bi mesaj ile güldürdün teşekkür ederim.

1

ask oyle birsey ki bulent ersoy u cansu dere olarak bile gorebilirsiniz :d:d artik siz dusunun gerisini :d

0

aşk; dünyanın en güzel şeyi diğil mi? ona baktıgın zaman gözlerinin dolması normal mi? aşık olunca ben beynimin yerini unuttup durmuştum. kalbim sanki onun için icat edilmiş bir varlım gibiydi. sadeve onun için atıyordu. aslında ben sanki onun için yaratılmış gibiydim. beynin sadece onu düşünüyor,kalbim sadece ona atıyor,ayaklarım sadece ona gidiyor,dilim sadece onu söyliyor,ellerim sadece ona dokunuyordu. beni onun için var etmişler sanki! bir gülüşe bir can vermek nedir bilir misiniz? ben bilirim bir gülüşüne gencliğimi verdim ben! yetinmedi hayatımı istedi ve ben onuda armağan ettim ona. sonuc olarak ne oldu? gitti! bir elveda demeden cekip gitti!

0

bence aşk zamanı ve mekanı belli olmayan her an kapınızı çalabilecek bir komşu gibidir.