1

buronlaşmak için akşam yoğurt sürmeye gönüllü bir arkadaş ve bol güneşli bir gün yeterlidir. genelde güneşlenmek için sahil şartmış gibi düşünülsede sahil elzem değildir. yeterki güneş olsun her yerde bronzlaşabilirsiniz.

1

bronzlaşmak için en doğal yöntem yazın güneşin altında boylu boyunca uzanarak güneşlenmektir. tabi bunu yaparken en az 50 faktörlü güneş kremi kullanmanız güneşin cildinize vereceği hasarları en aza indirir ve sizi korur. ayrıca bronzlaştırma etkili bazı kremler kullanabilirsiniz. kakao ve kayısı yağı ile yapılan karışımlarında bronzlaşmaya etki ettiği söyleniyor. bunun dışında solaryuma girerek de boğa ulaşabilirsiniz. ancak solaryumu hiç tavsiye etmem vücuda çok fazla zararı vardır. zaten solaryum deyince aklıma son durak filminde solaryumda cayır cayır yanan kızlar geliyor. çok kötü bir ölümdü sırf böyle bir ihtimal bile göz önüne alındığında solaryumdan uzak durulması gerektiğini anlıyoruz.

0

güneş kremini sürüp uzun süre güneş altında durursanız brozlaşmak için en etkili çözüm yolu budur . tavsiye edebilirim brozlaşacak insanlara.