0

bakliyat, et gibi yiyecekleri çok fazla tüketmen gerek

0

başta pekmez olmak üzere , et ve et ürünleri , süt ve süt ürünleri , sebze ve meyvelerden bolca tüketmen gerek. kilo alması kolay vermesi zor diyorlar genelde. ancak bazı insanların sistemleri kilo almayı bile zorlaştırıyor. metabolizma ve sindirim sisteminin hızlı çalışmasından kaynaklı bir olaydan dolayı böyle bir zorluk çekmektedirler.

0

evet böyle bir gerçekte var bazı insanlar kilo almak istiyorlar milyonlarca kilo vermek isteyen insanın aksine hem de...
aslına bakılırsa kilo almak kilo vermekten çok daha zordur çünkü büyük ihtimalle miydiniz artık kapanmıştır yemiyorsunuz dur hiçbir şey ve bu da doğal olarak kilo almanızı engelliyor ve sürekli kilo vermenizi sağlıyor dur kilo alabilmek için ilaç takviyesi almanız gerekiyor kesinlikle bence çünkü insanın canı hiç bir yemek istemiyor bir kere o döngüye girdikten sonra mirtaron isimli ilaç kesinlikle insanı çok fazla acıktıran bir ilaç ben onun sayesinde epey kilo almıştım kilo verdiğim zamanlarda.

0

bir birey eğer ki kilo almak istiyorsa bunu en sağlıklı şekilde gerçekleştirmeli. geçmişte çok zayıf olan fakat spora başladıktan sonra bunu tamamen tersine çeviren ve şuanda son derece sağlıklı son derece fit olan bir insan olarak söylüyorum bunu. kilo almak aslında çok kolay. neredeyse her gün fast food tüketip, abur cuburu arttırmanız durumunda zaten kilo alırsınız. alırsınız da böyle kilo almayı kim ister ki ? yağ tulumu haline dönüşüp sağlıksız biri olacağınıza emin olun zayıf kalmanız sizin için daha yararlı olur. kilo almakta zor olan şey tamamen sağlıklı yollarla kilo almaktır. sağlıklı şekilde kilo almak içinde spor salonuna gitmenizi tavsiye ediyorum. bir birey buna tamamen kendim üzerinden örnek vereyim, kilo almak için denemediğim yol kalmamıştı. doktora bile gitmiştim acaba bir problem mi var diye fakat hiçbir problem yoktu. kilo alamıyordum bir türlü. en sonunda o dönem futbol oynadığım için yaşadığım bir çapraz bağ sorunundan dolayı spor salonuna kayıt olmuştum. bunda ki amacım bacağımı daha güçlü hale getirip, eskisi gibi futbol oynayabilmek hatta daha güçlü şekilde dönmekti. 3 ay boyunca düzenli olarak spor yapmıştım. bacağım eski gücüne çabuk dönmüştü ve toparlamıştı. fakat fark ettim ki yavaş yavaş fiziksel olarak da değişim göstermeye başlıyorum. 3 ay sonunda toplamda 4 kilo almıştım. spor salonuna giderek sadece idman yapmıyordum, sporcu olduğum için beslenme mi nasıl yapmam gerektiğini çok iyi biliyordum, sadece karbonhidratı ve proteini bir tık daha arttırmıştım. ardından futbolu bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalıp o dönem yaşadığım bunalımdan kaynaklı tamamen bu spora kendimi vermiştim. bu spora kendimi vermeye başladıktan sonra hayatımda bir çok şey değişmişti. çok daha sosyal, çok daha sağlıklı ve çok daha iyi bir insan olmuştum. 1 yıl boyunca devamlı spor yapmaya başladıktan sonra tartıya çıkıp baktığımda kendimi 78 kilo olarak görmüştüm ve sevincimden ne yapacağıma karar veremiyordum. spora başladığımda 60 kiloydum. 1,80 boyundayım bu arada. inanılmaz bir değişime uğramıştım ve bu değişime kendimi de inandırmıştım en sonunda. bu şekilde 1 yıl da bu kiloyu aldıktan sonra artık sadece vücudumu şekillendirmeye ve daha fit olmaya çalışmıştım. kendimi 76 kiloya düşürüp vücudum da ki yağ oranına da indirdikten sonra, 85 kilo bir insanla aynı görünüme sahiptim. bunu nasıl yapıyorsun ? nasıl 85 kilo bir insanla 76 kilo insan bir durur diyen olacaktır. eğer ki bu sporu yapan bir insansanız bunu çok net anlayacaksınızdır. yani belirtmek istiyorum ki sizlere, eğer ki kilo almak istiyorsanız arkadaşlar bu spora yönelin bu spor sizi çok değiştirecektir. kilo vermek istiyorsanız da aynı şekilde kontrollü bir şekilde spor yaparak bunlara çok rahat ulaşabilirsiniz. sabır etmeniz, sabır göstermeniz durumunda yapamayacağınız bir şey değil inanın ki bana değil. günlük kalori hesabınızı bilmeniz durumunda kilo alamama imkanınız yok. aynı şekilde günlük kalori miktarınızı bildikten sonra kilo verememe ihtimaliniz de yok, inanın.