0

nefret ederim ve sinirlenirim yüzüme telefon kapatılmasından. ben sevmem hiç yüzüme telefon kapatılmasını.

0

yuzunuze kapatıldıgında cok sınırlenirim ve kafamı duvara vururum

1

herkse kolay gelsin öncelik le, ben çok fazla sinir olurdum. önceden. ama daha sonra zamanla alıştım. milletin böyle afedersiniz terbiyesizligine alışmak zorun da kaldım. ve artık pek tepki vermiyorum. ama eskiden deli olurdum. hatta o kişi yanım da olsa o esna da kesinlikle kan çıkar o davranışın dan sonra, ben çok fazla sinir olurdum. ama işte alıştım dünyanın namert yüzüne :)))

0

yüzüme telefon kapatıldığında tekrar o kişiyi akabinde arayıp öyle kapatılmaz böyle kapatılır der ve bende onun yüzüne kapatırım.

0

merhaba , ben öncelikle çok telefonla konuşmayı seven biri değilim önemli bir konu hakkında konuşacaksam (tabi bu önemli konu benim ile ilgili yani kişiden kişiye değişebilir ) ararım yani kısacası çokta boş muhabbet etmek için kullanmam telefonu , konumuza gelicek olursam önemli bir konuda konuşuyorsak ve o an yüzüme kapatıyorsa bir bildiği var diye düşünürüm ve pubg oyunu oynarım çünkü o an üzerine gitmekle hiç bir şeyi değiştiremem zaten sakinleşince ne yaptığını anlar ve kendisi geri arar diye düşünürüm

0

hiç hoşlanmam. demek benim yüzüme kapatırsın diye söylenmeye başlarım bir daha arayacak nasılsa gelip hatasını telafi edip özür dileyene kadar o telefona bir daha cevap vermem.

0

karşıdaki kişiye bende ileride konuşması durumunda aynısını yaparım

0

benim yüzüme kimse bu zamana kadar kapatmadi . ben eşimle tartıştım telefonu yüzüme kapattı ben çok bagiriyom diye ondan sonra bende aradım sen kimsin ki benim yüzüme kapatiyon dedim. sonrada ben onun yüzüne kapattım . hiç sevmediğim şey ne olursa olsun telefonun yuzume kapanmasından hoşlanmam.