0

beni kabullenen böyle kabullensin ben buyum.hatalarımı yüzüme söyleyen kişinin yüzüne bende derim ki;ya kabul et,ya git.

0

beni sürekli küçük düşüren ve hataları yüzüme vuran birini önce uyarırım. baktım daha aynı hariketmere devam ediyorsa o işi ile bağımı kopartırım ve bir daha o kişi ile samimi olmam. insanları her seferinde küçük düşüren ve insanmarle alay eder kişilerle ne arkadaşlık nede dostluk kurarak. çünkü böyle kişiler insanlığın bir numaralı düşmanlarıdır.

0

aslında hatalarını eğer bir kişi sürekli yüzünüze söylüyorsa o kişi bence iyi yapıyordur.onunla sürekli dost kalırım.en azından arkamdan konuşmuyor derim,hataları düzeltmeye çalışırım.

0

eger bi arkadas hatalarimi surekli yuzume soyluyorsa,surekli arkadas kalabilirim, cunki;hatalarimi ogrenip ona gore daha da iyi bir insan olabilirim.:)
aslinda bana kotuluk degil,iyilik yapmis olur.

0

hatalarımı dostça insanca söylerse iyi niyetine inanırsam alınmam ama sürekli her şeye de şu yaptığın bu yaptığın hatalı deyip beni sürekli rencide ederse arkadaşlığıma kesinlikle mesafe koyarım.

0

aslında bir yandan arkandan başkalarına söylemesindense senin yüzüne söylemesi daha iyi. senin yüzüne iyi konuşup arkandan hatalarını başkalarına anlatsa gerçek dost olmaz . ama ne güzel yüzüne söylüyor. sürekli söylemesi doğru değil tabiki ama dedikodudan daha iyidir.