0

bence kızartmanın yanında ayran daha iyi gidiyor. tabi bazen kola da içilebilir.

0

ikiside olur ama daha çok kızartmanın yanında genelde ayran içerim. kola nadiren olursa içerim.

0

ben kızartmanın yanında sahsen kolayı daha çok tercih ediyorum o yüzden kızartmanin yanında kola çok iyi gider ayranda gider ama ben sevmiyorum.

0

kola zararlı ve çabuk sisiriyor o yüzden ayran tercih ederim

0

merhaba bu soruda çok yönlü olarak düşünüpte cevap vericem bu bahsettiğimiz patates kızartmasıysa yanında buz gibi bir kolayla iyi gider acılı bir keptaçta olmalı tabi , bu kızartmadan kastımız patlıcan biber domates karışımı bir kızartmaysa buz gibi bir ayran iyi gider afiyet olsun :)

1

bence kızartmanın yanın da ne kola ne de ayran, ben çay tercihini kullanırdım. yani zaten kola içemiyorum. ayran da sanki gitmez sıcak bir şeylerin yanına, bundan dolayı da sıcak yemeğe , sıcak çay çok iyi olur. diye düşünüyorum. tabi bu benim görüşüm. herkese kolay gelsin.

0

kızartmayı keççap mayonez dışında kolasız asla yemem . bu üçlü ayrılmaz bana göre . sizede tavsiyem ayran yerine kolayı tercih etmenizdir.

0

kızartmanın yanın da kolanın daha iyi gideceği düşüncesindeyim şahsen.

0

ben genelde ayran içerim yoksa ikisi birlikte şişiriyor beni.

0

ben kolayı tercih ediyorum. asitli içeceklerle aram daha iyi sanırım.

0

kızartmanın yanında ayran tercih ederim çünkü asitli içecekler yemekle beraber tüketildiğinde midede şişkinlik ve ağırlık yapıyor rahatsızlık veriyor.

0

ben hep kola içen biriyim kolasz olmaz tüm yemekler ben o kadar çok severim ki çorbanın bile yanında kola içiyorum o kadar bağımlısıyım o kolanın ondan kızartma kolayla güzel gider.

0

kola cok cok daha iyi kizartma ile ayranin lezzetli olacagini dusunmuyorum

0

kızartmanın yanında kola daha keyifli gidiyor. ayran uykuyu getiriyor hemde.

0

kızartmanın yanında ayran güzel olmaz kola

-1

kızartma yanında kola olmalı çok iyi olur