0

iştahım kaçar çünkü üzülürüm ama yemeği terk etmemeye özen gösteririm az da olsa yer ve kalkarım.

0

valla onlar yüzünde hiç aç kalamam gayette yerim umursamam daha da sınır olurlar zaten . onlar seni sınır ediyorsa sende et boşver kendine sınır yapınca onlar mutlu olur amaçlarına ulaşır ben olsam inadına üzerine giderim .

0

evde surekli benle kavga etseler yani fazla takmam tabikide giderim yemegimi alirim acarim bilgisayarimi eglenceli videolar filmler felan izleyerek yemegimi yerim eger hatam felan yoksa yani surekli bana kizginlik icindelerse felan onlarla sadece isimi gormek icin konusurum yani bir ihtiyacim olursa felan soylerim baskada bir sey yapmam diye dusunuyorum.

0

yani ben aç kalmaya dayanamam. evde benimle biri kavga etse ben yemeğimi alır odama giderim asla ve asla yemege kusmem. günahtır yemeğe küsmek yani isterse bana yemek yeme desin ben genede yerim ,günaha giren insan o olur çünkü. yani yemeğimi her zaman yerim evde hergun şiddet varsa kendi ayaklarının üstünde durmayı tercih ederim. gidip çalışır ve bey gibide yaşarım.

0

kavga edenler varken yemek yiyemem ben kavgayı yapıştırıp birlikte yememizi sağlarım.ailem kavga ederken nasıl yemek yiyebilirim.onlar aç sonuçta.yok ben gerçekten yiyemem ya düşüncesi bile kötü.

0

kavga eden kişiler anne baba veya kardeşse yemeye devam ederim çünkü insanın ailesi gibisi yoktur gün gelir o kavgaları bile özlersin ayrıca sakin olursan ve cevap vermezsen kavga çıkmaz ama eğer sırf seni sofradan kaldırmak için kavga çıkarıyorlarsa demekki yememen gerekiyor