0

ben gitar çalışıyorum ama artık çalmak bile istemiyorum küçükken öyle ozenmistik babam da bana almıştı . benim sesim türküye gittiği için ben bağlama çalmak istiyorum. türkü ve arabesk seviyorum. tarzım olduğunda inanıyorum. mesela biz arkadaşlarla türkü bara giderdik bana derlerdi şarkı söyle ben utanırım hayatta o kadar insanın içinde soyliyemem dedim. :) ama en sonunda beni ikna ettiler bende kalktm söyledim. iki kere şarkı soyledim biri balçova da türkü evi diğerinde konakta vapurun hemen yanındaki türkü evi tabi burası izmir. :) normalde hep ailem beni düğünlerde soyletir yani bende söylerim daha geçenlerde kardeşimin asker eğlencesi de şarkı söyledim. hem söyledim hem ağladım diyebilirim. ama bizde genetik ailede hepimizin sesi güzeldir. özellikle annemin annem bağlama çalmayı biliyor. seside güzeldir. öyle işte banada nasip olursa bende bağlama çalmayı ogrencem. gitar sevmiyorum artk ,eskide kaldı yani benim için .

1

evet ilkokulda iken mandolin çalarak müzikle ilgilenmeye başladım.. ilk okul bitti.. babam bana gitar aldı.. klasik gitar.. o gün bugün klasik gitar çalarım.. çok uzun zamandır elime almasam da yıllarca güzellikleri paylaştım..

0

evet çaldığım bir alet var tabiki türkü aşığı olduğum için bağlama çalıyorum yaklaşık 6 yıldır.nasıl başladığımı söylemek istiyorum sizlere.izmirde bir cafede canlı müzik yapan bir arkadasım var.neyse işte sürekli giderdim bende dinlemeye .hepte türkü söylerdi.bir gün beni aradı ve hasta oldum sesim hiç çıkmıyor benim yerime 2 gün bakar mısın ilaç aldım geçmesi 2 gün sürer dedi bende daha önce sahneye falan hiç çıkmadım ama sesimi falan biliyordu.çok ısrar edince tamam dedim kabul ettim.ertesi gün akşam 6 da gittim 12 ye kadar devam ediyor.neyse söyledim şarkıları,türküleri falan ertesi gün cafe baya kalabalık oldu boş yer yoktu resmen patron iş teklifinde bulundu sen artık kal burda yıldızı çıkarırım ayda 2 bin maaş alırsın falan asla kabul etmedim arkadaşıma büyük ihanet olurdu neyse orta arkamızda çalan arkadaslar vardı bağlama çalmayı bilirsen daha çok kazanırsın dedi bende gerek yok dedim neyse iş bitti o arkadaş bana bir teklifte bulundu sen bana bir konuda yardım edeceksin bende sana bağlama öğretecem dedi konuda tabiki aşktı.ve yıldızı seviyordu yıldızında onu sevdiğini bildiğim için kabul ettim.bağlamamı bu şekilde öğrenmiş oldum yıldızla şuan evliler ve minik bir kızları var sude diye .o günden sonra sahne aldığım yerler oldu evet ama ücret karşılığında yapmadım tabiki yapamadım daha doğrusu ama kendim evde çalıp söylerim misafirler gelince rica ederler söylerim.

0

çok uzun zamandır bağlama calıyorum. büyük zevk alarak eğitimini gördüm hatta.

0

çaldığım denemez ama çalmaya çalıştığım keman var ve tam anlamıyla öğrenmeyi çok istiyorum

0

çaldığım bir müzik aleti yok ama gitar çalmayı çok isterdim