0

ben aslinda 3 enstrümanı calmayi cok istiyorum. gitar, piyano ve keman.. bu 3 enstrumani calmayi cok istiyorum. keman ve piyanoyu ucretsiz kurs olarak bulmam zor ama gitarın ucretsiz kurslari cok oluyor. gitara rahatlikla giderim. ama digerlerini ogrenmek biraz zor olur. ucretli egitim veren kisiye de ulasmak zor yani. bu keman ve piyano icin eger ogrenci bulursam ogrencilerden ogrenmek isterim. cunku hem onlara destek oluruz hem ucretleri daha uygun olur.

0

kesinlikle çello çalmayı çok isterdim. küçükken gitar çalmayı istemiştim ama dedem gitar yerine bağlama almıştı. gitar her zaman içimde bir ukte olarak kaldı.

0

saz ve klarnet çünkü daha samimi buluyorum

0

ben gitar çalmayı biliyorum ve yaklaşık altı yıldır çalıyorum fakat gönlümde yatan müzik aleti bu değildi evet küçükken heves ettim belli bir yaştan sonra bir gitar edindim ve bir türlü bunu çalmayı öğrendim kurs olsun dersler olsun evde kendimi geliştirmek olsun öğrendim çalıyorum da ama gönlümde yatan müzik aleti gitar değil soracak olursanız gönlünde yatan müzik aleti neydi aslında benim gönlü yatan üç tane müzik aleti vardı biliyorum üç tane biraz fazla belki ama yine de en çok olan bir tane var.gerçekten büyük bir istekle en çok çalmak istediğim müzik aleti kemandı.bir kemanım olsaydı ve gerçekten iyi çalmayı becerseydim durmaksızın çalardım büyük ihtimalle.tek başına bir orkestra olan ve gerçekten mükemmel bir alet olan keman.bunun dışında diğer ikisine bakacak olursak bir yandan bateri bir yandan da ney çalmak isterdim türk sanat müziğinde neye çok hayran olmuşumdur gerçekten en mükemmel müzik aletlerinden bir tanesi bence. dinlendirici huzur verici o ses tınısı var ya işte ben o tınıya sahip olmak istiyordum ama daha sonra tsm ile fazla uğraşmadığım için yanaşmadım bateri ise daha fazla rock ve o tarz müzikler dinleyebildiğim için oradan kulağıma aşina oldu ve çalma isteğinde çok bulundum hatta baterinin başına birkaç defa oturdum ve elime bagetleri alıp birkaç ritim tutmaya çalıştım beni çok etkileyen bir müzik aleti olmuştu ama her şeye rağmen yine keman kadar hiçbiri gönlümde yar etmedi

0

çaldığım 8 enstrüman var . 2si en iyi yapabildiğim. 1 inde biraz da orta seviyeyim.. ama diğerleri sadece öğretmenlerden öğrendiğim kadar. onlar dışında arp çalmak çok isterdim bir de obuanın sesine bayılıyorum. bazen yabancı duygusal şarkılarda denk geliyorum ara ara nasıl insanın içine içine işliyor o güzel sesi var ya..

0

bağyama çalmayı çok istedim kursa falan da gittim ama beceremedim öyle boş boş duruyor evde bağlama. satamıyorum da. yer kaplıyor boşu boşuna.

0

bağlama çalmaya karşı büyük bir ilgim var sanırım bağlama çalmayı çok isterdim öncelikle. bu hayalimi gerçekleştireceğim yakın zaman da insallah . ayrıca gitar ve keman çalmayı da isterim gitarda biraz zorlanıyorum.

0

klasik ve akustik gitar çalabiliyorum, azıcık ukulele çalıyorum. gitarı geliştirmek istiyorum, piyano ve bateri çalmayı öğrenmek istiyorum. bunları öğrendikten sonra elektrogitar ve çello çalmayı öğrenmek istiyorum.

0

keman ve piyano ikisinden birini ölmeden önce en azından çalmak isterim.

0

ben gitar ve bağlama çalmak istiyorum

0

gitar çalmayı çok istemiştim.sebebi çocukluktan bu yana gelen pop ve rock tarzı şarkı söylemeyi çok sevmem.kendimi bu müzik tarzıyla bütünleşmiş hissediyorum.

0

benim ki keman ve piyano. ikisini de çalamıyorum.

0

ben keman çalabiliyorum ama piano çalabilmeyi de isterim.

0

kesinlikle keman,gitarda fena olmazdı ama.

0

benim ki gitar çalabiliyorum ama keman öğrenmekte istiyorum