0

hayir degilim neden biliyor musunuz?
askerimiz donarak sehit oluyor sene 2018 dostlar.dusunun 2018 de donarak olmek! ne kadar abes dimi? ee ne oldu bunun sebebini arastirmak yerine gittiler fotografi ceken askeri bulmaya kalktilar.
suriyelileri memleketimize aldilar bizim analarimiza bacilarimiza abilerimize saldirdilar tehdit ettiler kavga cikardilar ee devlet ne yapti? aylik yardim maas bagladi..
16 yildir teror denilen belayi bitiremediler neden sizce???
o kadar yazarimiz gazetecimiz sunucumuz cezaevinde neden? birseyleri orf bas etmek icin mi sizce? evet aynen oyle.
otv kdv arttirdilar vergiden gecinen bir devlet haline geldik.diger hukumetler uretim yaparken biz tuketim yapiyoruz.ithalatin dibine vurup ihracati es geciyoruz.pkk ya silah yardimi yapilan incirlik ussunu hala kapatmadilar dimi? acaba neden?
""o yuzden bu ulkeye bir -osman pamukoglu- sart."
bu benim sahsi dusuncemdi eminim benimle ayni dusunenlerde vardir ama bir gun hepimiz aci cekerek uyanacaz bu halde gidersek..
"yasasin vatan,yasasin turk milleti."

0

öncelikli olarak soru yazımı türkçe kurallarına aykırı ama cevap vermek gerekir ise ben şuan ki siyasi iktidardan ne memnun nede değilim yani şöyle dile getirmek gerekir ise ben oyumu ak taraftan kullanıyorum ancak partiye değil daha çok recebe veriyorum denilebilir çünkü hak davasında ve hak yolunda yürüyen tek adam oymuş gibi gözüküyor diğer yanındaki damadıydı bilmem nesiydi hepsi yalaka insanların teki para resmen gözlerini bürümüş durumda. suriyelilere çok fazla söyleniliyor bu konuda ama şunu da belirtmem gerekir ki emin olun suriyeliler şuan burada olmasa işsizlik dahada artar sebebini hemen söyleyeyim bizim insanlarımız maaş beğenmiyor suriyeliler de ucuza çalıştığı için iş sahiplerinin işlerine geliyor. bizimkiler 1600 1700 dedin mi hepsi kaçacak delik arıyor sanki 100 tl denilmiş gibi. ya işi beğenmiyorlar ya parasını kötüleri de yok mu diyeceksiniz evet var ama bunlar için yapılacak bir şey yok ona bakılırsa bizim türkler de de çok kötü insanlar var onları da o zaman dışarı atmamız lazım sözde atatürkçüler her türlü pisliği hileyi hurdayı yapıp laikliğin arkasına sığınmaktadırlar. sanki bu ülkeye din iman yok sadece laiklik var evet hiçbir şey zorunlu değil ama artık ne yazık ki şuan ülkemizdeki durum "haram" adını almış "laiklik" değiştirmişler insanlar biraz düzgün olsa ne olurdu sanki. her suçu da devlette aramamak lazım diye düşünüyorum biraz dönüp kendilerine baksınlar.

1

açıkçası türkiye bir şeyler yapmaya çalışıyor. ne kadar eksiklikler varsa da olumlu şeyler oluyor. mesela dünyanın en büyük havalimanı olarak birinci sırada yerini almayı başardı. ve o havalimanında 3500 yani yazıyla üç bin beş yüz güvenlikçi alınacak. ondan sonra içinde alışveriş merkezleri mi dersin yoksa çocukların vakit ayırması için oyun parkları mı dersin herşeyiyle çok muhteşem oldu. ondan sonra euro ve dolarla mücadele için enflasyonla topyekun mücadele adı altında kampanya başlattılar. bu kampanya bir çok yerde uygulanmaya başlıyor. insanların bunları görmesinin herhangi bir izahı yok.

-2

iktidardan ve musunuz'u ayrı yazmandan memnun değilim