0

yaklaşık 2 senedir a7 2017 model samsung telefon kullanıyorum ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım bataryası uzun ömürlü ekran büyüklüğü ile her işimi rahatlıkla görebiliyorum kamerası çekim in özelliği yüksek

0

general mobile 5plus kullanıyorum. geçen seneye kadar memnundum. alalı zaten 2 sene oldu. şarj soketi bozuldu. kronik arızalarından birisi.

0

iphone 7 kullanıyorum 128 gb memnunum , oyun delisi bir insan falan değilim . ve şöyle bir durum da şüphem var güncelleme geldikçe sanki telefon da biraz kötüye giden şeyler mi oluyor gibi ? bu konuyu ıphone çözmüştü diye hatırlıyorum , firmaya açılan davadan sonra . eski sürüm bir telefon olsa tamam derim de 7 ve 128 gb , genel anlamda ise memnunum.

0

ıphone 6plus kullanıyorum uzun süre oldu ufak tefek sorunlar çıkarsa da memnunun kamera çekiminden hafızasından vs.

1

şuan iphone 6s plus kullanıyorum ve gayet memnunum.

0

hayır değilim.çok isteyerek aldığım telefonu satmak zorunda kaldım şuanki hiç kullanışlı degil

0

memnunum 16 gb yerine 64 gb almıştım oyun oynarken kasma yapmıyor video çekim kalitesi diğer telefonlara göre çok iyi ses kaliteside iyi aldığım zamanki fiyatınıda koruyor daha ne olsun

1

evet telefonumdan çok memnunum.
4 sene önce aldım hala ilk günkü gibi sağlam.
iphone 6 kullanıyorum.
şuan telefonum bozlulsa yine iphone tercih ederim.
telefon kullanmaya başladığımdan beri iphone kullanıcısıyım ve hiç pişman olmadım.

0

evet memnunum. iphone 7- 32 gb kullanıyorum, 128 gb olsa daha iyi olurdu ama telefonumdan yine de sonuna kadar memnunum

0

şuan kullandığım telefondan, eveet memnunum. zaten ben küçüklükten beri samsung'cuyum. nokıa telefonu sadece bir kere kullandım onda da nokıa lumıa alarak bir hata yapmıştım.