0

sabahtan akşama kadar neredeyse vakit geçiriyorum. dizi izliyorum, film izliyorum, vloglara bakıyorum, sosyal medyada takılıyorum, para kazanıyorum bir yandan..o yüzden nerdeyse tüm günümü yiyor.

0

eskiden olsaydı bu soruya çok fazla vakit geçiriyorum ve genellikle dizi film izliyorum bu yüzden vakit geçiriyorum derdim ancak gözlerim ve kaslarım ağrıdı için yani fiziksel olarak rahatsız olduğum için ara verdim ve çok fazla girmemeye başladım. genellikle akşamları yada sabahları giriyorum birkaç saat bakıyorum sonra başka türlü işlerle uğraşıyorum. ve çok fazla vakit geçirmemeye çalışıyorum. bilgisayarda fazla vakit harcayınca hem ruhsal olarak hemde fiziksel olarak rahatsız hissediyorum kendimi bu yüzden dha az aralıklarla giriyorum

0

işimin olmamasına göre internette takılmam değişir .çünkü eğer işim yoksa kendimi boşlukta hissediyorsam internetten bir şeylere bakarım. yani genelde sorumani de takılıyorum işim olmadığı zaman canım çok sıkılıyor o yüzden de internete giriyorum ve sorumani sitesini çok tercih ediyorum ve eğer boş duracaksam sorulara cevap vereyim de para kazanayım diyorum o yüzden de genellikle sorumani de girersem eğer ve internetim olursa 2-3 saat takılıyorum.

0

aslinda cok internet bağımlısı biriyim sınavlarım olduğu zaman kitaplardan değil internet üzerinden çalışmayı daha çok severim insatgram olmazsa olmazlarim arasında whatsap da öyle tabi ama bu aralar pek takilmiyorum ara verdim :)

1

internette günlük olarak en az iki saat zaman harcıyorum.

1

2 saat kadfar vakit geçiriyorum

1

uyanık olduğun zamanların çoğu internette geçiyo işten bulduğum her fırsatta hemen telefonu elime alırım internete girerim

1

bütün günüm internette geciyor

2

internette genellikle 4-6 saat arası vakit geçiririm.